Otherside Metaverse, Kodas Adlı Karakteri Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC) ve Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT koleksiyonlarının yaratıcısı olan Yuga Labs, Otherside Metaverse dünyasından bir video klip yayınladı. İkinci Otherside fragmanında ‘Kodas’ adlı karakterler yer almaktadır. Ayrıca geliştirme ekibi hikayenin 4. çeyrekte devam edeceğini açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Otherside Metaverse Karakteri Kodas!

Otherside Metaverse Twitter hesabından yararlanan Yuga Labs, yaklaşan Metaverse the Otherside için yeni bir video paylaştı. Video, Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan Metaverse’ün temel ilkelerini kapsayan Otherside litepaper’ını yayınlamasından sonra gerçekleşti. İkinci fragman, Curtis adlı BAYC portaldan geçerken, Doors şarkısı Break On Through çalarken bir nevi arka plan hikayesinden oluşmaktadır.

2 dakikalık klipte Kodas adında bir karakter yer almaktadır. Ayrıca Kodas kılıçla donatılmış bir kavanozu bir tür yabancı sıvıyla doldurmaktadır. Dolum esnasında sıvı tepki vererek Kodas’ı gizemli kavanozdan çıkarmak isteyen bir portal görüntülenmektedir. Devamında iki renkli portal açılmaktadır. Ayrıca Kodas portallardan birine taşınır. Kodas karakterlerinden Otherside gazetesinde bahsedilmektedir. Ancak bu yaratıkların kişiliği henüz bilinmemektedir. Literatürde, ‘Kodas’, Kodas’ın kökenleri ve ‘Dekuplaj’ ile ilgili bilgilere yer verilmektedir. Projenin detaylarının ‘Voyager’s Journey’in’ belirli aşamasına yaklaştıkça ortaya çıkacağı belirtiliyor. Otherside yolcular için ‘ilk seyahati’ 16 Temmuz’da gerçekleştirmiştir. Ayrıca aynı dönemde konuda bahsedilen gazeteleri piyasaya sürülmüştür.

Otherdeed NFT Hacimleri Yükseliyor!

Cryptoslamio istatistiklerine göre, Otherside’ın Otherdeed hacmi son 24 saat içinde satışlarda önemli bir artış yaşamıştır. Ayrıca son gün içinde yüzde 179,81 artmıştır. Son gün kaydedilen 760.897 dolar ile 24 saatlik satışlar açısından üçüncü en büyük koleksiyondur. Yedi günlük veriler, Otherdeed NFT koleksiyonunun satışlarının bugünkü artışa rağmen önceki haftaya göre yüzde 34,62 daha düşük olduğunu göstermektedir. Yedi günlük istatistikler açısından, Otherdeed satışlarda dokuzuncu en büyük NFT koleksiyondur.

Yuga Labs’ın bir diğer koleksiyonu olan BAYC koleksiyonunun, Bored Ape ticareti 10,84 milyon dolara ulaşmıştır. Bu sebeple haftalık satışlar açısından en büyük ikinci koleksiyondur. BAYC, son gün içinde 577.845 dolarlık satış elde etmiştir. Ayrıca Bored Ape bugün 24 saatlik satışlar açısından beşinci sırada yer almaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Otherside Metaverse, Kodas Adlı Karakteri Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!