Bybit,Circle ile ortaklık kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para türev borsası Bybit, USD Coin (USDC) cinsinden spot alım satımı portföyünü genişletmek için Circle Internet Financial ile ortaklık kurdu.

Şirket, çarşamba günü yaptığı açıklamada, yapılan ortaklık çerçevesinde Bybit’in USDC spot alım satım çiftlerini birkaç ek kripto para birimini de içerecek şekilde genişleteceğini ve ABD doları ile USDC arasında otomatik dönüşümler sağlayacağını açıkladı. Bybit, stablecoin ve kripto benimsemesini artırmak için başka girişimlerde de Circle ile işbirliği yapmayı planladığını söyledi.

Bir Circle çalışanının söylediğine göre, Bybit borsası şu anda yaklaşık 35 USDC spot çiftini destekliyor.

A major U.S. investment bank eyes the crypto derivatives market.

Goldman Sachs is reportedly trying to onboard some of its derivatives products into @FTX_Official crypto derivatives offerings. https://t.co/c0467Knv9U

(Reporting via @_prashantjha)

— Cointelegraph (@Cointelegraph) June 1, 2022

Bybit, bu yılın nisan ayında USDC opsiyonları ve kalıcı sözleşmeler sunmaya başladı ve traderlara spot piyasasındaki hareketlere karşı korunmaları için daha fazla imkan geliştirdi. Bybit CEO’su Ben Zhou ise, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada artan kullanıcı talebine yanıt olarak seçeneklerin çeşitlendirildiğini söyledi. Ayrıca Zhou, USDC seçeneklerinin artırılması yönünde gerçekleşen lansmanın başarılı olduğunu ve Bybit’in Circle ile olan ilişkilerini daha da geliştirmek istediklerini söyledi.

Bybit, USDC’ye ek olarak yakında yatırımcılara Ether (ETH) ve Solana (SOL) seçeneklerini de sunmayı planlıyor.

CoinMarketCap’e göre Circle’ın USDC’si, 52,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük ikinci stablecoin’i olarak listede yer alıyor. Listenin birinci sırasında ise Tether’in USDT’si 67,6 milyar dolarla yer alıyor.

Circle, 30 Haziran 2022’de temmuz ayı USDC rezervlerinin tam bir dökümünü yayımladı. Rezervlerinin yaklaşık yüzde 75,6’sı kısa vadeli ABD hazine bonolarında, geri kalan kısmı ise yerel bankalarda nakit mevduatı olarak bulunuyordu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bybit,Circle ile ortaklık kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!