Brezilyalı Dev Banka Itaú’dan Bitcoin Hamlesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’nın en büyük bankası olan Itaú, Blockchain yenilikleri alanında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Itaú, kripto alanında genişlemeye devam etmek adına Bitcoin geliştiricileri için yeni iş pozisyonları açıyor.

Itaú, Bitcoin Konusunda Çalışmalarını Hızlandırıyor

Kısa bir süre önce Brezilya Merkez Bankası, Finansal Yenilikler ve Teknolojiler Bölümü’nü geliştirmek için sekiz proje seçmişti. Seçilen projelerin arasında Brezilya’nın en büyük bankası olarak gösterilen Itaú’dan bir DeFi likidite havuzu projesi de bulunuyordu. Son dönemlerde Blockchain yenilikleri konusunda çalışmalarını hızlandıran Itaú son olarak Bitcoin geliştiricileri için yeni iş pozisyonları açmış durumda. Itaú Unibanco tarafından yayımlanan bir iş ilanında, bankanın “Kıdemli BT Mühendisliği Analisti (Kripto para) aradığı açıkça belirtildi. Banka bu ilanında, Bitcoin ve diğer kripto para varlıkları alanında müşteriler için yeni çözümler üretmeyi amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Vadeli İşlem Hacmi En Düşük Seviyelere İndi

İş ilanında Itaú, “Sürekli olarak gelişmek, öğrenmek, iş birlikleri yapmak ve yeniliklere öncülük etmek adına tüm müşterilerimiz için değer yaratmak isteyen kişileri arıyoruz.” ifadesini kullandı. Söz konusu ilanda Bitcoin ve Ethereum bilgisi olan kişiler özellikler vurgulandı. Bununla birlikte adayların kripto para birimleri ve kriptografi alanında bilgi sahibi olmaları da talep edildi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Brezilyalı Dev Banka Itaú’dan Bitcoin Hamlesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!