Ethereum Fiyatındaki Düşüşe Rağmen PoS’a Geçiş İçin Stake Miktarı Hızla Artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OnChain araştırma şirketi OKLink verilerine göre ETH 2.0 stake miktarı ortalama 13.4 milyon ETH iken stake oranı %11,17 ile tarihin en yüksek seviyelerinde bulunuyor.

OKLink’in sağlamış olduğu verilere göre Ethereum, Proof of Work (PoW) sisteminden Proof of Stake (PoS) sistemine geçmesini sağlayacak Merge güncellemesinden hemen önce düşük fiyatına rağmen popülaritesini arttırmaya devam ediyor.

OnChain verilere göre 18 Haziran 2022 tarihinde Ethereum’un 954 dolarlık dip seviyesine ulaşmasından bu yana neredeyse 430 bin ETH daha stake havuzuna katıldı. Yaklaşık 645 milyon dolar değerinde ki 430 bin ETH’nin stake havuzuna katılması, yatırımcıların uzun vadede ETH fiyatlarında yükseliş beklediğini gösterdiği düşünülüyor.

ETH 2.0 Stake Edilmiş ETH Sayısı

Öte yandan 85,8 milyona ulaşan, içerisinde bakiye bulunan hesap sayısı ETH piyasasının bireysel yatırımcılar tarafından yüksek tercih edilme oranını ifade eden bir işaret olarak kullanılabiliyor. Bireysel yatırımcıların ağırlıkta olduğu piyasalar, sermayedarların daha az piyasa manipülasyonu yapmasıyla biliniyor. Analistler, bu teori kapsamında ETH fiyatını bir manipülatif hareketten ziyade piyasada işlem gördüğü adil fiyatına yakın seviyeler olarak nitelendiriyor.

Bakiyesi 0 Olmayan ETH Adresleri

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Fiyatındaki Düşüşe Rağmen PoS’a Geçiş İçin Stake Miktarı Hızla Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!