Starbucks’tan Venti Web3 Adımı – BTCHaber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her ne kadar akla sadece kripto para ve DeFi ile gelse de Web3 çok daha geniş bir kavram. Özellikle son dönemde şirketlerin bir vizyonu hâline gelen Web3, beraberinde birçok avantaj getirdiği gibi verimliliği de artırıyor. Bu noktada birçok şirketten önemli adımlar görüyoruz. Bu adımlardan birisi de Starbucks tarafından atıldı.

Web3 Starbucks’ın Geleceğinde Önemli Bir Rol Oynayacak

Küresel olarak popüler kahve şirketlerinden biri olan Starbucks, uzun bir Blockchain kullanım geçmişine sahip. Şirket ilk olarak 2018’in mart ayında yeni üretim tekniklerinde Blockchain teknolojisine yer vermişti. Birçok bölgede faaliyet gösteren şirketin, üretim, lojistik ve satış aşamalarında önemli veri trafiklerine ihtiyacı olabiliyor. Diğer taraftan bu tür şirketlerin popülerliğini korumak için vizyonlarını da müşterilerine yansıtmaları gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Solana Ekibi Saldırının İzini Slope’a Kadar Genişletti

Bu noktada Blockchain ve beraberinde Web3’ü daha da benimseyen Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz kısa bir süre önce Web3’ün popüler ödül programının geleceğinde rol oynayacağını açıkladı.

Schultz, şirketin 2022’nin üçüncü çeyreğine ilişkin yaptığı açıklamada, şu detaylara yer verdi:

“Mevcut endüstri lideri dijital platformumuzu yenilikçi yeni yöntemlerle geliştiren, tümü kahve ve en önemlisi sadakat merkezli olmak üzere çok heyecan verici yeni bir dijital girişim üzerinde çalışıyoruz”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Starbucks’tan Venti Web3 Adımı – BTCHaber
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!