Cardano Fiyat Analizi: ADA, 0,55 Dolarlık Başka Bir Redden Sonra Düşme Tehlikesinde mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADA’nın kilit dirençten kurtulmaya yönelik güçlü girişimine rağmen, ayılar fiyatı reddetti ve bu da geri çekilmeye yol açtı.

Temel Destek seviyeleri: 0,45 ABD doları, 0,38 ABD doları

Anahtar Direnç seviyeleri: 0,55, 0,66 ABD doları 

Cardano, Temmuz ayında üç kez 0,55 dolarlık kilit dirence yaklaştı ve her girişim satıcılar tarafından sıkı bir şekilde savunuldu. 30 Temmuz’daki en son girişim de bir kırılma sağlamayı başaramadı ve şimdi fiyat, kilit desteği 0,45 dolardan test etme yolunda.

Cardano Fiyat Analizi: ADA, 0,55 Dolarlık Başka Bir Redden Sonra Düşme Tehlikesinde mi? 3

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim son üç gün boyunca sabit kaldı ve satış momentumu azalıyor gibi görünüyor. Ayılar, yükseliş olarak yorumlanabilecek inançtan yoksundur.

RSI : Günlük RSI 50 puana düştü. Şimdiye kadar alıcılar bu düşüş trendini durdurmayı başardı ve RSI bu kilit orta nokta bölgesinde destek buldu.

MACD : Günlük MACD yükseliş momentumunu hızla kaybediyor, ancak birkaç gün öncesinde hala düşüş eğilimi var. Bu gerçekleşene kadar, alıcıların fiyat hareketini tersine çevirmesi için hala umut var.

adaCardano Fiyat Analizi: ADA, 0,55 Dolarlık Başka Bir Redden Sonra Düşme Tehlikesinde mi? 4

ADA Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

ADA’nın fiyatı 0,55 $’lık kilit direncin üzerine çıkamasa da, satıcılar çok kararlı görünmüyor, bu da beklentiyi tekrar yükselişe çevirebilir. Bununla birlikte, ana desteğin 0,45 dolardan yeniden test edilmesi, mevcut fiyat hareketine bağlı olarak reddedilemez.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
44

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano Fiyat Analizi: ADA, 0,55 Dolarlık Başka Bir Redden Sonra Düşme Tehlikesinde mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!