Marathon Digital Kredi Kapasitesini 200 Milyon Dolara Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası dalgalanma yaşıyor olabilir ancak bu sektörün gelişimine engel teşkil etmiyor. Öyle ki her ne kadar bazı kripto para şirketleri iflas bayrağı çekse de bazıları yatırım ve faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Bu şirketlerden birisi olan Marathon Digital ise 100 milyon dolarlık mevcut bir kredi limitini yeniden finanse etti ve iki katına çıkardı.

Marathon Digital Kredi Kapasitesini İki Katına Çıkardı

Kısa bir süre önce resmi blog sayfasından duyuru yapan Marathon Digital, Silvergate‘ten Ekim ayında sona erecek olan ilk kredi limitinin hiçbirini çekmediğini açıkladı. Yapılan basın açıklamasına göre, iki tesis de Bitcoin ile güvence altına alındı ​​ve Haziran işlemlerin 2024’te sona ereceği belirtildi. Bunlara ek olarak, yeni vadeli kredi gecikmeli bir çekiliş imkanı da içeriyor. Bu Marathon’un kapanış anında 50 milyon dolar ve kapanıştan 270 gün sonra 50 milyon dolar daha çekebileceği. Şirket, vadeli kredinin şu anda yüzde 7,25 olarak belirlenen değişken bir faiz oranıyla geldiğini vurguladı.

İlginizi çekebilir: Yatırımcıların Favori Kripto Parası Solana (SOL) Oldu

Konu hakkında açıklama yapan Marathon’un CFO’su Hugh Gallagher şu ifadelere yer verdi:

“Bu borç tesislerini kapatmaktan memnunuz. Vadeli kredi ve revolver kombinasyonunun Marathon’a finansman seçeneklerimiz konusunda olağanüstü bir esneklik sağladığına inanıyoruz. Bu tesislerle, gelecekteki operasyonlarımızın büyümesini finanse etmede hem kapasite hem de opsiyonellik ekleme hedeflerimize ulaştık. Silvergate ekibine, bu tesisleri hayata geçirmek için işbirliği yaparken katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Marathon Digital Kredi Kapasitesini 200 Milyon Dolara Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!