Curve Finance (CRV) Çift Hanelere Yükseliyor, Ancak Bu CRV İçin Yeterli mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Curve Finance (CRV), Uniswap (UNI) ve 1INCH dahil olmak üzere DeFi jetonları,  29 Temmuz itibariyle yükselen kripto para birimlerinin bir parçasıydı. Ayrıca, jetonların hiçbiri, artış boyunca CRV kadar kazanmadı.

Birkaç gün önce olduğu gibi, CRV 1.56$’a kadar çıktı ve bu yeni bir aylık en yüksek seviye demek. 29 Temmuz itibariyle, CRV CoinMarketCap’e göre % 14,89 arttı. Diğer DeFi protokolleri de iyi kazanımlar elde etti. UNI %5.16 artışla 8.68$’a yükselirken, 1INCH %4.56’ya ulaştı ve piyasa değerini 426 milyon$’a çıkardı.

Curve Finance, tartışmasız DeFi kralı olduğunu kanıtlamıştı. Fiyat hareketinde diğerlerini geride bıraktıktan sonra, diğer yönlerden zirvede kaldı. Delphi Digital’e göre, Curve’ün ikinci versiyonu, Uniwswap V3 üzerinde olağanüstü bir performans sergiledi.

Kripto araştırma enstitüsü ayrıca, CRV’nin Merkezi Olmayan Borsalardan (DEX) geçen son işlemleri hesaba kattığını belirtti.

Artışın yanı sıra, CRV’nin fiyat hareketi etkileyiciydi. 28 Temmuz’da Curve Finance, 1.27$’dan 1.51$’a fırladı. Ancak, bu rapor sırasında fiyatında hafif bir düşüş oldu. Ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI), son 48 saatte hafif bir düşüşe tanık olduktan sonra 50 seviyesinin üzerinde kaldı. 

Curve Finance (CRV) Çift Hanelere Yükseliyor, Ancak Bu CRV İçin Yeterli mi? 3

CRV, yükselişini artırmak için mükemmel bir potansiyele sahip olsa da, yükseliş trendine girmeden önce geri çekilebilir. Güncellemeye göre, CRV’nin 1,40 ila 1,50 ABD Doları arasında kalması muhtemel. Teknik fiyat görünümünün yanı sıra zincir içi ölçümler, CRV artışını daha da destekliyor.

Zincir Üzerinde Analiz

CRV zincirindeki hem hacim hem de aktif adresler önemli ölçüde arttı. Santiment’e göre, CRV hacmi 29 Temmuz itibariyle 236,66 milyondan 434,70 milyona yükseldi.

curve financeCurve Finance (CRV) Çift Hanelere Yükseliyor, Ancak Bu CRV İçin Yeterli mi? 4

24 saatlik aktif adresler 22 Temmuz’da olduğu gibi artmasa da sonuncusu da fena değildi. 28 Temmuz’da bu sayı 867 iken, 29 Temmuz itibariyle 1212’ye yükseldi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
18

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Curve Finance (CRV) Çift Hanelere Yükseliyor, Ancak Bu CRV İçin Yeterli mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!