Mastercard, Blockchain Australia İle İş Birliği Yapıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ekosisteminin gelişmesi ve büyümesi için birçok şirket iş birliği yapmaya, birlikte çalışamaya başladı. Özellikle Blokchain alanında gelişmek isteyen şirketler projelerini bu alana doğru yöneltiyor. Ödeme devi Mastercard da bu şirketler arasında yer alıyor. Mastercard, Blockchain Australia ile ortaklık kuruyor.

Mastercard, Blockchain Australia ile El Sıkıştı

Blockchain teknolojisi ile dijital ekonomiye katılan Avustralyalı işletmeleri ve iş profesyonellerini temsil eden bir endüstri kuruluşu olan Blockchain Australia, ödeme devi Mastercard ile anlaşma yaptı.

Anlaşmaya göre Mastercard, yerel dijital finans alanındaki erişimini daha da genişletmek için Blockchain Australia ile birlikte çalışacak.

İlginizi çekebilir: Audius Coin (AUDIO) Neden Düşüyor?

Blockchain Australia, Avustralya’nın Blockchain ekosistemini ölçeklendirmek, güvence altına almak, uzmanlar ve diğer işletmeleri savunmak, eğitmek, yükseltmek ve onlarla bağlantı kurmak için Mastercard ile iş birliği yapacağını söyledi. Blockchain Australia konuyla ilgili şunları söyledi:

Mastercard ve Blockchain Australia’nın misyonu, işlemleri güvenli, basit, akıllı ve erişilebilir hale getirerek herkese her yerde fayda sağlayan kapsayıcı, dijital bir ekonomiyi birbirine bağlamak ve güçlendirmektir.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz haziran ayında Mastercard, NFT ticaretini etkinleştirmek için birçok kripto şirketiyle ortaklık kurmuştu.

Kripto para piyasasıyla uzun zamandır ilgilenen Mastercard en son Orta Doğu merkezli kripto şirketi Fasset ile Endonezya’daki finansal erişimini genişletmek için anlaşma yapmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Mastercard, Blockchain Australia İle İş Birliği Yapıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!