Ethereum 1.600 Doları Yeniden Test Ediyor, ApeCoin Günlük %17 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, Polkadot, Avalanche ve ApeCoin’den elde edilen önemli kazanımların öncülüğünde kripto piyasaları yeniden yeşile döndü.

Bitcoin saldırıya geçtiği ve 23.000 doların üzerine çıktığı için dünkü geri çekilme kısa vadeli görünüyor. Çoğu altcoin, ETH %8 ve ApeCoin çift haneli sıçramalarla daha da iyi durumda.

Bitcoin 23 Bin Doları Geri Aldı

Geçen hafta, 13 Temmuz’daki 19.000 doların altındaki düşüşün ardından toparlanan bitcoin için oldukça yukarı yönlüydü. Hafta sonu yaklaşırken, varlık 20.000 doların üzerine çıktı. Önceki hafta sonlarından farklı olarak, bu sefer daha da kuzeye gitti ve Pazartesi gününe 22.000 doların üzerinde girdi.

19 Temmuz’daki küçük bir geri çekilmeden sonra, kripto para birimi bir kez daha değer kazanmaya başladı ve bu da 24.000 doların üzerinde büyük bir artışla sonuçlandı. Bu, bir ay içinde en yüksek fiyat etiketi oldu.

Ancak ilerleyen saatlerde, Tesla’nın ikinci çeyrekte Bitcoin varlıklarının neredeyse 1 milyar dolarını sattığı haberiyle BTC neredeyse 2.000 dolar geri çekildi.

Varlık bu düşüşe iyi tepki verdi, sıçradı ve şu anda yaklaşık 1.000 $ daha yüksek işlem görüyor. Sonuç olarak, piyasa değeri 450 milyar dolara yaklaştı, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti %42’nin altına düştü.

Ethereum 1.600 Doları Yeniden Test Ediyor, ApeCoin Günlük %17 Arttı! 3

Ethereum ve ApeCoin Patlaması

Bitcoin fiyatı artarken azalan BTC hakimiyeti, alternatif madeni paraların daha iyi performans gösterdiği anlamına geliyor.

Ethereum en önde gelen örnekler arasındadır. İkinci en büyük kripto para, son on gün içinde yükselişe geçti ve dünkü düzeltme silindi. Ethereum günlük ölçekte %8’den fazla arttı ve bir kez daha 1.600 dolar civarında işlem görüyor.

BNB bir günde yaklaşık %5 kazandı ve şu anda 270$’a yakın. Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polygon, Shiba Inu, Polkadot, Avalanche ve Tron benzer bir şekilde sıçradı.

Birkaç alt ve orta büyüklükteki altcoin, %5 ile %10 arasında bir yerde arttı. ApeCoin, bir günde %17,5’lik devasa bir artışla en etkileyici performans sergileyen oyuncu. Sonuç olarak, APE şimdi 7 dolara yakın oturuyor.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri günde yaklaşık 40 milyar dolar ekledi ve 1.050 trilyon doların üzerinde.

ethereum Ethereum 1.600 Doları Yeniden Test Ediyor, ApeCoin Günlük %17 Arttı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
43

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum 1.600 Doları Yeniden Test Ediyor, ApeCoin Günlük %17 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!