Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Bölgede Satın Alma Fırsatı Bulabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), geçen hafta 19,1 bin dolardan 23,5 bin dolara tırmanarak %22 kazanç elde ederek grafiklerde iyi bir performans sergiledi. Öte yandan Ethereum (ETH) daha da iyisini yaptı ve aynı zaman diliminde 1040$’dan 1540$’a %50 yükseldi.

Momentumdaki değişim, piyasada altcoinler için bir alıcı akını gördü ve Avalanche (AVAX) bu tokenlardan biriydi. AVAX, yükseliş niyetini göstermek için geçen ayın en yüksek seviyesi olan 22 doların üzerine çıktı. Rallinin gücü tükendi mi, yoksa alıcılar AVAX’ı yakında 28 doların üzerine çıkmaya zorlayabilir mi?

AVAX 6 Saatlik Grafik

Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Bölgede Satın Alma Fırsatı Bulabilir! 3

Grafikte camgöbeği ve kırmızıyla vurgulanan iki önemli alan vardı. 22 dolarlık alan Mayıs ve Haziran başında destek görevi gördü ancak daha sonra dirence çevrildi. Bunun üzerinde, 26.4-28,5 dolarlık alan da Mayıs ayında destek görevi gördü, ancak hızla dirence çevrildi.

Geçen hafta, AVAX etkileyici kazançlar elde etmeyi başardı ve boğalar, yüksek işlem hacmiyle fiyatı 22 doların üzerine çıkardı. Bu hareket inancını gösteriyordu. Bununla birlikte, bu mahkumiyetin AVAX’ı 28 doları da geçebileceği belirsizdi.

AVAX 2 Saatlik Grafik

avaxAvalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Bölgede Satın Alma Fırsatı Bulabilir! 4

Avalanche için iki saatlik grafik güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr 50 çizgisinin oldukça üzerindeyken, iki Supertrend göstergesi bir satın alma sinyali verdi. Bununla birlikte, fiyat yükseldikçe RSI daha düşük zirveler oluşturdu. Bu düşüş eğilimiydi ve AVAX için bir geri çekilmenin mümkün olduğunu gösterdi.

Bir satın alma fırsatı, alt Süper Trend olan 22.7 $’ın altında bir stop-loss ile üst Süper Trend olan 23.5 $’ a ulaşabilir. Bu, nispeten düşük riskli bir ticaret (pozisyon büyüklüğünün yönetilmesi şartıyla) sunarken, aynı zamanda tüccara 28$ bölgesine doğru ilerleme şansı verir.

A/D çizgisi de istikrarlı bir satın alma baskısı göstermek için tırmanıyor. Stokastik RSI aşırı satım bölgesine doğru düştü ve uzun pozisyonlara girmeyi incelemek için yükseliş geçişi kullanılabilir.

Çözüm

Bitcoin 24 bin dolarlık alanda dirence yaklaştı ve Bitcoin’in reddedilmesi altcoinlerin düştüğünü görebilir.

Bu nedenle dikkatli olunması tavsiye edilirdi. BTC 22 bin dolarlık alanın altına geri dönerse, tüccarlar önyargılarını düşüşe geri döndürmek zorunda kalabilirler.

Avalanche, 22 dolarlık destek seviyesinin altına düşebilir ve yükseliş kavramlarını geçersiz kılabilir. Yine de, AVAX yazımı sırasında yükseliş momentumuna sahip olmaya devam etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
61

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Bölgede Satın Alma Fırsatı Bulabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!