Bu, Boğa Dönüşünü Teyit Etmek İçin XRP’nin Kırması Gereken Seviyedir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun vadeli desteğe 0,3 dolardan dokunduktan sonra, XRP bir ralliye girdi ve fiyatına %22 ekledi. Bununla birlikte, bu ralli bir sonraki büyük direncini kırmazsa, düşüş yapısı hala ortaya çıkıyor.

Teknik Analiz

Günlük Grafik:

Son olarak, XRP boğaları satış baskısının üstesinden gelmeyi başardı. Birkaç denemeden sonra, inen hattan (sarı renkte) bir kaçış gerçekleştirdiler. Yaklaşık iki aydır pozitif bir sapma (yeşil renkte) gösteren MACD göstergesi taban çizgisine yaklaşıyor ve histogram çubukları tamamen yeşil. Bu yapı, yükseliş momentumunun piyasaya hakim olduğu anlamına geliyor.

Öte yandan, 0,4 dolardaki (kırmızı) yatay direnç, Ripple için büyük bir zorluk. Boğalar bu aylık konsolidasyon aşamasının üzerine çıkabilmelidir. Bu durumda, MACD’de şu anda oluşan yükseliş yapısının orta vadede sürdürülebilir kalma şansı daha yüksek olacaktır.

Temel Destek Düzeyleri: 0,30 ABD Doları ve 0,24 ABD Doları
Temel Direnç Düzeyleri: 0,40 ABD Doları ve 0,48 ABD Doları

Bu, Boğa Dönüşünü Teyit Etmek İçin XRP’nin Kırması Gereken Seviyedir! 3

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 0,33 ABD
Doları MA50: 0,35 ABD Doları
MA100: 0,45 ABD Doları
MA200: 0,61 ABD Doları

XRP/BTC grafiği

Bitcoin’e karşı, kripto para birimi 1.500 SAT’de (yeşil renkte) kritik desteğin üzerinde işlem görüyor. Bu seviye, fiyatın düşmesini defalarca engelledi. Alıcılar geçtiğimiz günlerde bunu savundu ancak karşı tarafta satıcılar 1700-1800 SAT aralığında bir satış duvarı örerek fiyatın daha da yükselmesini engellediler. Boğalar bir sonraki girişimlerinde bu engeli aşarsa, bu trendin tersine döndüğünü teyit edecek ve 2000 SAT’deki (beyaz) direnç muhtemelen test edilecektir.

Temel Destek Seviyeleri: 1500 SAT & 1250 SAT
Temel Direnç Seviyeleri: 1800 SAT & 2000 SAT

xrpBu, Boğa Dönüşünü Teyit Etmek İçin XRP’nin Kırması Gereken Seviyedir! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
34

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu, Boğa Dönüşünü Teyit Etmek İçin XRP’nin Kırması Gereken Seviyedir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!