New York Yankees, Maaşlarının Bir Kısmını Bitcoin Olarak Verecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki olumsuz havaya rağmen lider kripto para birimi Bitcoin‘e olan ilgi artmaya devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; ABD Beyzbol Ligi MLB takımlarından New York Yankees, çalışanlarına; maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak almalarına izin verecek.

Şirketin basın açıklamasına göre, Yankees organizasyonunun çalışanlarına NYDIG’nin Bitcoin Tasarruf Planına (BSP) erişim izni vererek, düzenleme, dünyanın en tanınmış spor franchise’larından birini kripto para birimi alanıyla bir araya getiriyor.

New York Yankees’den Bitcoin Adımı

ABD Beyzbol Ligi MLB takımlarından New York Yankees, çalışanlarına; maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak almalarına izin vereceğini duyurdu.

İlginizi çekebilir: WeChat, Yanıltıcı Kripto Tanıtımını Yasaklamaya Çalışıyor

Yankees çalışanlarına NYDIG’nin Bitcoin Tasarruf Planına (BSP) erişim izni vererek, Bitcoin ile olan ilişkisini geliştiriyor.

BSP, çalışanların ücretlerinin bir kısmını NYDIG platformu aracılığıyla bitcoine dönüştürmelerini sağlayan bir işyeri avantajıdır. Katılımcı bir şirket tarafından sağlanan bir NYDIG Bitcoin Tasarruf Planına katılan çalışanlar, Bitcoin işlemi veya güvenli bir şekilde saklanmasıyla ilgili herhangi bir masraftan muaf olacak.

Bitcoin Tasarruf Planı, bugün çok çeşitli sektörlerde düzinelerce büyük firma tarafından en nitelikli çalışanları işe almak ve elde tutmak amacıyla sunulan bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
New York Yankees, Maaşlarının Bir Kısmını Bitcoin Olarak Verecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!