Ethereum Kısa Vadeli Bir Ralliye mi Hazırlanıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün ABD’de enflasyon oranının açıklanmasıyla birlikte piyasa sert bir düşüş yaşadı. Ethereum kısaca 103 dolar düştü, ancak boğalar fiyatı 1.000 doların üzerinde tuttu.

Ethereum Teknik Analiz

Günlük Grafik

Ethereum, günlük zaman diliminde azalan çizginin (sarı renkte) üzerinde işlem görüyor. RSI 14D endeksi, piyasadaki boğaların zayıflığını gösteren temel tarafından reddedilen dinamik direncin (mavi renkte) üzerine çıkamadı. Kısa vadeli bir ralli için baskı yapmak, fiyatı 1.000 doların üzerinde tutmaya önemli ölçüde bağlı. Bu seviye başarısız olursa, başka bir satış daha olası hale gelir.

Bununla birlikte, yükseliş senaryosunda, alıcılar için bir sonraki adım, önceki iki başarısız girişimin ardından yatay direnci 1300 $ ‘dan kırmak. Bu aynı zamanda RSI’yi üç ay sonra yükseliş bölgesine itecek ve 1.700 dolara kadar bir ralliyi tetikleyebilir.

Temel Destek Seviyeleri: 1000$ & 880$
Temel Direnç Seviyeleri: 1300$ & 1500$ & 1700$

Ethereum Kısa Vadeli Bir Ralliye mi Hazırlanıyor? 4

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1139
Dolar MA50: 1367
Dolar MA100: 2006 Dolar
MA200: 2504 Dolar

ETH/BTC Grafiği

Fiyat, 0,06 BTC’de (kırmızı) yatay direncin altında kaldı. USD çiftine benzer şekilde, Ethereum ilk kilit direnç seviyesini kırmak için son iki girişiminde başarısız oldu. Fiyat 0.06 BTC ve 0.065 BTC’deki direnç seviyelerini kırabilirse Bitcoin’e karşı bir ralli beklenebilir. Daha da önemlisi, boğalar yatay desteği 0.055-0.05 BTC’de savunmalı. Alıcılar fiyatı destek bölgesinin üzerinde tutabildikleri sürece, şekillendirme yapısı yükselişe geçiyor.

ethereum Ethereum Kısa Vadeli Bir Ralliye mi Hazırlanıyor? 5

Zincir Üzerinde Analiz

Döviz Arz Oranı

Tanım: Toplam arza göre borsa cüzdanlarındaki tokenlerin oranını ölçer.

ethereum Ethereum Kısa Vadeli Bir Ralliye mi Hazırlanıyor? 6

Bu metrik, son iki piyasa çöküşünde yukarı yönlü bir eğilime sahipti ve bu, satış karşılığında varlıklarını yatıran yatırımcılar arasındaki paniği doğruladı. Geçen hafta, bu endeks biraz düştü ve bu da satış baskısında geçici bir düşüşe yol açtı. Ancak, yatırımcıların makroekonomik faktörlere (TÜFE haberleri) tepkisi, bu metrikte başka bir sıçramaya yol açtı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
35

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Kısa Vadeli Bir Ralliye mi Hazırlanıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!