Binance 3 Yeni İşlem Çiftini Listeliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 3 yeni işlem çiftini listeleyeceğini duyurdu.

Binance, 14 Temmuz Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada 3 yeni işlem çifti için platforma destek ekleyeceğini duyurdu. Duyuruya göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle yarın 13:00‘dan itibaren BURGER/ETH, PEOPLE/ETH ve UNFI/ETH işlem çiftleri ile alım-satım işlemlerine başlayabilecek.

Halihazırda BurgerCities (BURGER) için USDT, BUSD, BNB; ConstitutionDAO (PEOPLE) için USDT, BUSD ve BNB; Unifi Protocol DAO (UNFI) için USTD, BUSD, BTC paritelerini bünyesinde barındıran Binance, platforma ekleyeceği yeni işlem çiftleri ile BURGER, PEOPLE ve UNFI sahiplerine Ethereum (ETH) cinsinden alım-satım imkanı tanıyacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance 3 Yeni İşlem Çiftini Listeliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!