Aşırı Hareketlilikten Sonra Bitcoin 20 Bin Dolara Geri Döndü, Uniswap %11 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devasa bir volatilite gününden sonra, Bitcoin’in fiyatı 20 bin dolara dönerken, Uniswap’ın UNI’si 24 saat içinde %11’in üzerine fırladı.

ABD’deki Tüketici Fiyat Endeksi rakamları açıklandığında, Bitcoin’in fiyatı dün büyük bir kargaşa yaşadı. Kripto para birimi başlangıçta 20.000 doların üzerine çıktı ve ardından kısa süreliğine 19 bin doların altına düştü ve milyonlarca kaldıraçlı pozisyonu tasfiye etti. Sonuçta, ayarlandı ve yapıldı, fiyat şimdi 20.000 $ seviyesine geri döndü.

Bitcoin Fiyatı 20.000 Dolara Döndü

20 bin dolarlık alanın Bitcoin’in fiyatı için kritik olduğunu söylemeye gerek yok – 2017-2018’in önceki öfkeli boğa piyasası sırasında tüm zamanların en yüksek seviyesi ile bir izdihamın yanı sıra birden fazla hareketli ortalama içeriyor. Son haftalarda yoğun bir şekilde tartışılmasının nedeni de bu.

Dün, ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu’nun Haziran ayı Tüketici Fiyat Endeksi rakamlarını yayınladığı sıralarda, fiyat bir rollercoaster ile hızla 20 bin doların üzerine fırladı ve ardından bir süre 19 bin doların altına düştü.

Aşırı Hareketlilikten Sonra Bitcoin 20 Bin Dolara Geri Döndü, Uniswap %11 Arttı! 4

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, TÜFE anındaki bir saatlik mum, Binance’de %6.14’lük bir genliğe sahip ve aşırı oynaklığı sergiliyor. Bu aynı zamanda bir saatten daha kısa bir sürede toplam 47 milyon doları aşan ciddi tasfiyelere yol açt.

Son 24 saatteki açık aykırı değer, Uniswap’ın yönetim simgesi olan UNI olmuştur. En iyi altcoinlerin çoğu, burada ve orada hafif artışlar ve ayrıca bazı hafif düşüşler gösteren bir kesme ticaret seansından geçtiğinden, gün içinde %11,6 gibi büyük bir artış var.

bitcoin Aşırı Hareketlilikten Sonra Bitcoin 20 Bin Dolara Geri Döndü, Uniswap %11 Arttı! 5

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, ETH ve BNB %1’den fazla artarken ADA, DOT, LEO, SHIB ve diğerleri hafif bir düşüşle işlem görüyor.

Genel olarak, birçok kişi yeni bir düşüş beklediğinden, piyasa aşırı korku durumunda. Bu, şu anda 18 puanda ve “Aşırı Korku Bölgesi”nde olan Cryptocurrency Korku ve Açgözlülük Endeksi tarafından destekleniyor.

bitcoin Aşırı Hareketlilikten Sonra Bitcoin 20 Bin Dolara Geri Döndü, Uniswap %11 Arttı! 6

Yine de endeksin Haziran ayında 6 puana gerilemesinin ardından biraz toparlandığını belirtmekte fayda var.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
66

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Aşırı Hareketlilikten Sonra Bitcoin 20 Bin Dolara Geri Döndü, Uniswap %11 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!