PicPay, Kripto Para Ödemelerini Destekleyecek – BTCHaber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Brezilya mobil ödeme uygulaması PicPay yaptığı açıklamada, kripto para birimi ödemelerini desteklemeye başlamanın yanı sıra kendi kripto para birimi değişimini ve Brezilya realine sabitlenmiş bir stablecoin birimini başlatmayı planladığını duyurdu.

PicPay’den Kripto Para Ödeme Hamlesi

30 milyon aktif kullanıcısı olan Brezilyalı bir mobil ödeme uygulaması olan PicPay, kripto para ödemelerini desteklemeye başlamayı planlıyor.

Bir şirket blog gönderisinde PicPay, insanların kripto para birimleri satın alabilmeleri ve depolayabilmeleri için uygulama aracılığıyla bir değişim sunmayı planladığını söyledi. Başlangıçta Bitcoin, Ethereum ve Paxos’un Pax Dollar (USDP) destekleyecek. 

İlginizi çekebilir: Teknoloji Devi SK Telecom, Kripto Para Cüzdanını Piyasaya Sürecek

Şirket yaptığı açıklamada, borsanın Bitcoin, Ethereum ve Paxos’un USDP stabilcoin’ine erişim sağlayacağını belirterek, stabilcoin’inin geliştirilmesinin kullanıcıların bu kripto para birimini 2022 gibi erken bir tarihte ödemesine, transfer etmesine ve saklamasına izin vereceğini de sözlerine ekledi.

PicPay teknoloji ve ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı Anderson Chamon yaptığı açıklamada şunları söyledi:

PicPay, yalnızca bir yatırım olarak değil, aynı zamanda ödemeleri ve diğer finansal hizmetleri merkezileştirmenin bir yolu olarak popülerleşmesine öncülük etmek için kripto pazarına girecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
PicPay, Kripto Para Ödemelerini Destekleyecek – BTCHaber
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!