ING, Dijital Saklama Teknolojisini Gmex’e Sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda merkezli bankacılık şirketi ING, dijital saklama teknolojisi Pyctor‘u Gmex Group’a sattı. Teknoloji, ING Neo’nun Amsterdam’daki inovasyon laboratuvarında kuluçkalanmıştı.

ING’nin Dijital Saklama Teknolojisi Pyctor Artık Gmex’in

ING Neo’nun Amsterdam’daki inovasyon laboratuvarında kuluçkaladığı dijital varlık saklama ve ticaret sonrası altyapı teknolojisi Pyctor’u Gmex Group’a sattı. Pyctor artık Gmex çatısı altında bir hizmet. Bu hamle ile birlikte  Gmex başkanı ve CEO’su Hirander Misra, Pyctor’un başkanlığına atandı. ING ise Pyctor ile ilişkisini sürdürecek ve ING’nin dijital varlıklar ekibi aracılığıyla işbirliği yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan ING’de FinTech küresel başkanı Olivier Guillaumond şunları söyledi:

İlginizi çekebilir: Kolombiya Hükümeti Blockchain Projeleri için Kılavuz Yayınladı

“Gmex, Pyctor’ı bir sonraki aşamaya ölçeklendirecek. Piyasada yaşanan birlikte çalışabilirlik sorunlarını ele alırken, birden fazla ticari taraf ve dijital varlık saklama kuruluşu arasında ideal bağlantıyı getiriyor”

ING, 2019 yılında kripto saklama alanına girmek istediğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra geliştirmeler yapan şirket, dijital saklama teknolojisi Pyctor’u geliştirdi. ING’nin bundan sonra konuya ilişkin hangi adımları atacağı merak ediliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
ING, Dijital Saklama Teknolojisini Gmex’e Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!