GeckoCon 2022 için Geri Sayım Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir ve kripto para dünyasında düzenlenen etkinlikler, hem toplulukları yakından takip etmek hem de network oluşturmak açısından son derece önemli. Yıl boyunca düzenlenen etkinliklere 14 – 15 Temmuz tarihleri arasında bir yenisi daha katılacak. CoinGecko tarafından düzenlenen GeckoCon 2022, bu yıl Web3’ün merkezi olmayan geleceği nasıl güçlendireceğine yakından bakacak. Tabii etkinlik boyunca yine çok önemli isimler, uzman oldukları konuları konuşmak için sahneye çıkacak.

GeckoCon 2022 14 Temmuz’da Başlıyor

GeckoCon 2022 için geri sayım başladı diyebiliriz. Yaklaşık 7 gün sonra başlayacak olan etkinlik 2 gün boyunca devam edecek. Etkinlik boyunca katılımcılar, Web3’ün Yaratıcı Ekonomi, Finans, Yönetişim, İşletme ve daha fazlasının geleceğini nasıl etkileyeceğini keşfedecek. 40’tan fazla oturumun yapılacağı etkinliğin tamamen online olacağını da belirtelim.

İlginizi çekebilir: Blockchain ve Kripto Sektöründe Yapılan Fon Anlaşmaları

Etkinlikte konuşacak isimlere bakacak olursak Axie Infinity’nin kurucu ortağı Alexander Larser’i, Rarible’ın CEO’su Alexey Falin’i, The Sandbox’ın kurucusu Sebastian Borget’yi görüyoruz. Tabii ki isimler bu kadarla sınırlı değil. CoinGecko’nun kurucu ortakları TM Lee ve Bobby Ong’un da konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte son zamanların gündem olan DeFi protokollerinden biri olan Solend‘in kurucusu Rooter 0x da sahneye çıkacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
GeckoCon 2022 için Geri Sayım Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!