Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crema Finance, bir hack ile vurulacak Solana blok zincirinde yer alan protokoller listesine katılıyor. 3 Temmuz’un erken saatlerinde, likidite protokolü, kullanıcıları hack nedeniyle ağdaki tüm faaliyetlerin askıya alınması konusunda bilgilendirmek  için Twitter’a gitti.

Sürekli arıza süreleriyle birleştiğinde, Solana ağı bu yıl zincirin kendisindeki bir dizi saldırı ve açıktan yararlanma ile zorlu bir dönem geçirdi. Ve bunun üzerine inşa edilen protokoller acı çekti. Atlas VPN tarafından hazırlanan bir rapora göre, Solana ekosistemi 2022 Q1’de 397 milyon dolar değerinde beş hack saldırısına uğradı. Solucan deliği saldırısı en önemlisiydi, çünkü 334 milyon dolarlık bir kayıpla sonuçlandı. Ayrıca, bu yıl bilgisayar korsanları, Solana tabanlı bir stabilcoin projesi olan Cashio’nun hacklenmesi yoluyla 52 milyon doların üzerinde para aldı.

Şu anda Ağustos 2021 seviyesinde işlem görüyor, tüm bunlar bu yıl şimdiye kadar SOL parasının performansını nasıl etkiledi?

SOL Yorgun

Son altı ayda, SOL madeni para fiyatında önemli bir düşüş yaşadı. Bu, kripto para piyasasının bu yıl şimdiye kadarki genel düşüşüne atfedilebilir. Ve Solana Zinciri’ndeki kesintiler ve saldırılar/istismarlar dizisi. Sene başında 170$’lık bir endeks fiyatıyla tespit edilen SOL’un fiyatı düşüş eğiliminde.

SOL, basın zamanında, CoinMarketCap’in en büyük piyasa değerine sahip kripto para birimleri sıralamasında 9. sırada yer aldı. Aslında, SOL’nin piyasa değeri bu yıl şimdiye kadar 52.70 milyar dolardan 11.20 milyar dolara düştü.  

Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip! 6

Son 24 saatte, kripto paranın fiyatı %0.09 kazanç sağladı. Bu dönemde işlem hacmi %36,40 düşüş kaydetti.

Artan satışlarla birlikte, yazı yazılırken, SOL’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40.84’te düşük seviyelere ulaştı. Ayrıca herhangi bir yardım teklifinde bulunmamak. Öte yandan, Para Akışı Endeksi (MFI) basın sırasında 47.86’da bir noktaya işaret etti. 

solana Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip! 7

Geliştirmeye Daldı

Santiment’ten alınan verilere göre, son altı ay, SOL madeni paranın büyümesini izlemek için kullanılan bazı temel metriklerde bir düşüşle işaretlendi. Örneğin, ağdaki geliştirme faaliyeti, başladığı yıldan bu yana düşüşe geçti ve baskı sırasında 269 olarak belirlendi. Aslında, incelenen dönemde bu metrik %83’lük bir düşüş kaydetti.

solana Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip! 8

Ayrıca, aynı dönemde, balinalar tarafından tutulan SOL arz yüzdesi %20 oranında düştü.

solana Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip! 9

Bu yıl şimdiye kadar, madeni para sadece Haziran ayında sosyal aktivitesinde bir ralli gördü. Sosyal hakimiyeti 20 Haziran’da en yüksek değerini %6.27 ile kaydetti. Bununla birlikte, metrik, basın sırasında %2.829 idi. Bu yıl şimdiye kadar, sosyal hacim de 19 Haziran’da 4617 ile en yüksek değerine ulaştı. Yazma sırasında, bu 1319’da bulundu.

solana Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip! 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
70

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana (SOL) Doğrulama İsterken Crema Finance Hack’ten Muzdarip!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!