Bitfarms’ın Bitcoin Madencilik Geliri Yüzde 40 Düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının zor dönemden geçmesi ile beraber kripto odaklı birçok şirket bu durumdan oldukça etkilendi. Son olarak Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms da yaşanan bu düşüşten etkilendi. Bitfarms, Bitcoin madencilik gelirinin Haziran ayında bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 40 düştüğünü görürken, Bitcoin değerinin yaklaşık üçte birini kaybetti.

Bitfarms’ın Bitcoin Madencilik Geliri Düştü: Yüzde 40

Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms tarafından yapılan açıklamaya göre; şirket Haziran ayında toplam 420 BTC çıkararak Mayıs ayına göre sadece yüzde 2,6’lık hafif bir düşüş yaşadı. Aynı süre içinde hash oranını saniyede 0,2 exahash (EH/s) artırdı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 1 Temmuz 2022

Bitfarms‘ın baş madencilik sorumlusu Ben Gagnon, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu büyüme, 30 günlük yaklaşık 222 EH/s’den 212 EH/s’ye kadar genel ağ hash oranındaki son düşüşlerle birleştiğinde, pazar payı kazanmak ve Temmuz ayında günlük mayınlı Bitcoin’lerimizi artırmak için iyi bir konumda olduğumuza işaret ediyor. 

Şirket ayrıca , Galaxy Digital’den aldığı 100 milyon dolarlık kredinin bir kısmını ödemek için yaklaşık 3.000 BTC satarak daha önce elinde tuttuğu Bitcoin’in yaklaşık yarısı ile ayı kapattı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitfarms’ın Bitcoin Madencilik Geliri Yüzde 40 Düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!