VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeni Başvuruda Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım şirketi VanEck, aslında sık sık ETF başvuruları ile gündeme geliyor. Bu kez yönetimi altında 85 milyar dolardan fazla varlığa sahip yatırım yöneticisi, VanEck, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir spot Bitcoin ETF için yeni bir başvuruda bulundu.

VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeniden Başvuru Yaptı

Son zamanlarda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan birçok ETF başvurularına geri dönüş yapmadı. bunun üzerine yatırım şirketi VanEck, SEC’e yeni bir başvuruda bulundu. VanEck Bitcoin Trust başvurusu, SEC’in önceki başvurusunu reddetmesinden sadece sekiz ay sonra ve Grayscale Investments ve Bitwise’ın spot Bitcoin ETF başvurularını reddetmeninin hemen ardından geldi.

İlginizi çekebilir: El Salvador, 19.000 Dolar Seviyelerinden 80 Bitcoin Satın Aldı

Bunun yanında SEC, birden fazla Bitcoin vadeli ETF’sini onaylamış olmasına rağmen, başvuranların piyasa manipülasyonunu önleme ve yatırımcıları koruma konusundaki endişelerini defalarca dile getirdi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Grayscale Investments reddedilmesinden ancak bir saat sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı dava açarak, ABD Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi’nden SEC’in kararını gözden geçirmesini istedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeni Başvuruda Bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!