Ünlü Şirket, Elindeki Bitcoin ve Bu Altcoin’in Hepsini Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada merkezli yatırım şirketi Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasa risklerini ortadan kaldırmak için tüm Bitcoin ve Ethereum varlıklarını sattı. İşte detaylar…

Cypherpunk Holdings, elindeki Bitcoin ve Ethereum’ları sattı

Şirket, 205.8209 Ethereum’u yaklaşık 227.000 dolar ve 214.7203 Bitcoin’i yaklaşık 4.7 milyon dolar karşılığında sattı. Salı günü yapılan açıklamaya göre şirket, satışlardan toplam 5 milyon dolarlık gelir elde etti. Şirket, elinde 14.1 milyon dolarlık nakit ve stablecoin bulunduğunu açıkladı. Ayrıca 30 günlük geri ödeme bildirimi ile yapılandırılmış ürünlere yaklaşık 1.5 milyon dolar tahsis edildiğini de sözlerine ekledi. Cypherpunk Başkanı ve CEO’su Jeff Gao, şirketin tüm Bitcoin ve ETH varlıklarını elden çıkarma kararını açıkladı. Kararın, coin’leri yatırımcılar için giderek daha riskli hale getiren artan piyasa volatilitesinin hemen ardından geldiğini söyledi.

Bu Altcoin İçin Dump Çılgınlığı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere hem Bitcoin hem de Ethereum, geçen yıl değerlerinin yarısından fazlasını kaybetti. Bu ayın başlarında 52 haftanın en düşük seviyelerine geriledi. Şirketin hisseleri bu yıl Kanada borsasında yüzde 50 değer kaybetti. Gao yaptığı açıklamada, “En ihtiyatlı yaklaşımın, volatilite ve likidite azlığının mantıklı bir sonuca varmasını beklerken kenarda durmak olduğuna inanıyoruz” dedi ve aşağıdakileri ekledi:

Para çekme işlemlerini ‘geçici’ olarak askıya alanların sayısının arttığına dair raporlara bakıyoruz. Olasılıklar ışığında, daha düşük seviyelere giden yolu açan daha zayıf fiyat hareketi görüyoruz.

Kripto para kışı geldi

Gao, Cypherpunk’ın kripto para birimleri üzerinde “uzun vadeli bir yükseliş görünümü” sürdüreceğini  belirtti. Alanda, her zaman gelecekteki yatırım fırsatlarından yararlanmaya çalışacağını kaydetti. Kripto para piyasaları, yatırımcıların daha riskli varlıkları satarak onlarca yıllık yüksek enflasyona tepki vermesi ve piyasaların geri tepmesi nedeniyle özellikle “buzlu” bir kripto kışına girdi. Örneğin, Arcane Research tarafından yapılan bir analize göre; Riot Blockchain ve Bitfarms dahil olmak üzere Bitcoin madenciliği şirketleri, Mayıs ayında Bitcoin değeri yüzde 45 düştüğü için toplam çıkarılan coin’lerin yüzde 100’ünden fazlasını sattı.

Bu 4 Bitcoin Grafiğine Bakın: Yakında Olacakları Gösteriyor!

Ekonomik dalgalanmalar kripto borç verme şirketleri için ödeme gücü sorunlarını ortaya çıkarıyor. Endüstri çapında büyük işten çıkarmaları teşvik ederken, yatırımcıların kripto para varlıklarını satmaya devam etmesi ve paralarını daha güvenli, daha az değişken değer depolarına taşıması muhtemeldir. Cypherpunk Holdings Baş Yatırım Sorumlusu Moe Adham, piyasa bir dönüş yapana kadar kripto para yatırımcıları için risklerin “önemli boyutta” kalacağını söyledi. Piyasa genelinde büyük bir fiyat düşüş riski olduğunu kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ünlü Şirket, Elindeki Bitcoin ve Bu Altcoin’in Hepsini Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!