FinTech Şirketi CloudWalk, Kendi Blockchain’ini Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişimin sürdürmeye devam ediyor. Blockchain alanında faaliyet gösteren şirketlerin sayısı hızla artıyor. Bu kez Brezilyalı FinTech şirketi CloudWalk, kendi Blockchain platformunu piyasaya sürüyor.

CloudWal’dan Yeni Blockchain Platformu

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için ödeme çözümleri sunan CloudWalk, yeni bir yatırım turunda 150 milyon dolar topladığını ve 2,15 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştığını açıklamasının ardından, yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Şirket, kripto para birimi işlemlerini kaydeden bir defter olan Blockchain platformu başlattı.

İlginizi çekebilir: Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü Yeniden Açılıyor

Yeni ağ ile saniyede 500 işlem gerçekleştirebileceğini açıklayan şirket, önümüzdeki aylarda bu hedefin saniyede 5.000 işlem yapmak olduğunu aktardı.

CloudWalk’ın kurucusu ve CEO’su Luis Silva, parayı ışık hızında hareket ettirmek istediğini paylaştı. Silva, şunları söyledi:

Blockchain bu hızı sağlıyor. Örneğin, mağaza sahipleri Visa veya Mastercard kullanarak satış yaptıklarında parayı almaları 1 günü buluyor. Blockchain ve Brezilya Dijital Reali (BRLC) ile parayı 2 saniyeye kadar alabilirler. Bu platforma ayda yaklaşık 50.000 kullanıcı getiriyoruz. Blockchain’in gelecekte tüm finansal sistemin yerini alacağına inanıyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FinTech Şirketi CloudWalk, Kendi Blockchain’ini Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!