BlockFi, Bitcoin ve Ethereum Faiz Oranlarını Artırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce kripto para borsası FTX’in hisselerini almak için görüşmelere başladığı iddia edilen kripto kredi şirketi BlockFi’den yeni açıklama geldi. BlockFi, Bitcoin, Ethereum ve Stablecoin’lerdeki faiz oranlarını artırdı.

BlockFi, FTX Desteği Sonrasında Bitcoin, Ethereum ve Stablecoin Faiz Oranlarını Yükseltti

Bir süredir zor günler geçiren BlockFi kısa süre içerisinde kredi ürünlerinin faiz oranlarını yükselteceğini açıkladı. BlockFi tarafından yapılan açıklamada, kripto kredi şirketi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USDC, USDT, GUSD, PAX ve BUSD gibi büyük stablecoinler için tüm katmanlarda oranlarını artırıyor. Şirketin açıklamasına göre Bitcoin’de getiriler yüzde 0.5 ila yüzde 1.9, Ethereum yüzde 0.5 ila yüzde 1.75 ve stablecoinler için yüzde 0.5 ila yüzde 3 oranında artırılacak. Yapılan bu artış Bitcoin ve Ethereum için oranları yüzde 2 ila yüzde 3.5 arasına, stablecoinler için ise yüzde 6 ila yüzde 8.75 arasında bir faiz oranına tekabül ediyor.

İlginizi çekebilir: Uniswap Gas Ücreti Yarışında Ethereum’u Geçti

BlockFi, faiz artışının Temmuz ayının başından itibaren geçerli olacağını söyledi. BlockFi ayrıca para çekme ücretlerini Bitcoin için 1 dolar, Ethereum için 2 dolar ve stablecoin’ler için 25 dolar düşürecek. Bir diğer yandan şirketin müşterilerine sunduğu “ayda bir ücretsiz para çekme” politikasını ise tamamen sonlandıracak. Son olarak yapılan duyuruda, üç gün önce kripto para borsası FTX’ten alınan 250 milyon dolarlık krediden bahsedilmedi. BlockFi ayrıca kısa bir süre önce işgücünün yüzde 20’sini işten çıkarttığını açıklamıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BlockFi, Bitcoin ve Ethereum Faiz Oranlarını Artırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!