Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin Detayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin benimsenmesiyle ilgili her gün yeni bir haber çıkmaya başladı. Kurumsal şirketlerden bireysel yatırımcılara kadar bu alandaki fırsatları kaçırmak istemiyor. Diğer yandan eğlence dünyasında da kripto para birimleri ve Bitcoin kendine yer buluyor. Netflix dizisi Mezarlık‘ta yer alan Bitcoin detayı da onlardan biri oldu.

Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin Göndermesi

Kadın cinayetlerine odaklanan bir ekibi yöneten Komiser Önem’in hikayesini izlediğimiz Netflix dizisi Mezarlık’ta Bitcoin göndermesi dikkat çekti. Dizinin bir kısmında duvarda yer alan yazıda “Herkes Bir Gün Zengin Olacak” yazıyor. Burada dikkat çeken nokta ise ‘Bir’ kelimesindeki B harfinin Bitcoin işareti ile yazılmış olması.

Avukat Oğuz Evren Kılıç, Twitter’da yaptığı paylaşımda bu detaya dikkat çekerek, “Bir virânenin duvarında zenginlik umudu ironisi…” dedi.

Zaman geçtikçe Bitcoin ve kripto paralarla ilgili daha fazla detayı hayatın içinde görmeye başlıyor. Bitcoin ATM’leri, kripto para birimleriyle ödeme alma hamleleri bunlar arasında sayılabilir. Diğer yandan başta da söylediğimiz kurumsal benimsemeler de günlük hayatta varlığın kuvvetlenmesinde etkili oluyor.

İlginizi çekebilir: Stratejist Ian Harnett: Bitcoin (BTC), 13.000 Dolara Düşebilir

Bu arada Bitcoin demişken, lider kripto para biriminin son zamanlardaki hareketlerine bakacak olursak,

CoinGecko verilerine göre, haberin yazımı itibariyle 20.423 dolardan işlem gören BTC, son 24 saatte yaklaşık yüzde 4.1 değer kaybetti. Son 7 gündeki kaybı ise yüzde 8.2.

Bitcoin’in anlık fiyatına aşağıdan bakabilirsiniz:

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin Detayı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!