Binance.US’ın Açıklaması Sonrası Coinbase ve Robinhood Hisseleri Düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance son günlerde yeni gelişmeler ile gündeme geliyor. Son olarak kripto para piyasasındaki rekabet ortamında ve gelişmek için yeni ürün ve geliştirmeye devam sunmaya devam ediyor. Bu noktada Binance‘in ABD kolu Binance.US da bugün bazı paritelerinde işlem ücretlerini kaldırdığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından kripto borsalarının hisselerinde düşüş yaşandı.

Coinbase ve Robinhood Hisseleri Düşüşe Geçti

Kripto borsası Coinbase ve Robinhood‘un hisseleri, Binance.US’ın sıfır ücretli alım satım duyurusunun ardından düştü.

Trading View aracılığıyla Nasdaq verilerine göre; kripto borsası Coinbase‘deki hisseler yüzde 5.7 düşüşle 54.22 dolara geriledi. Hisse senetleri ve kripto ticareti için rakip bir uygulama olan Robinhood ise yüzde 1.1 gerilemiş durumda.

İlginizi çekebilir: Chainalysis, Kripto Saldırıları için Destek Hattı Başlattı

Binance US’ın bugün yaptığı açıklamayı hatırlatacak olursak Binance.US tüm yeni ve mevcut müşterileri ABD doları, Tether (USDT), USD Coin (USDC) veya Binance USD (BUSD) karşısında bitcoin ticareti yaparken herhangi bir ücret ödemeyecek.

Duyuru, kripto borsalarının daha geniş bir piyasa gerilemesinin ortasında geldi. Bunun yanında geçtiğimiz hafta Coinbase, olumsuz piyasa koşulları sebebiyle çalışanlarının yüzde 18’ini işten çıkardığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance.US’ın Açıklaması Sonrası Coinbase ve Robinhood Hisseleri Düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!