Bu Bitcoin Borsalarında Kesinti: Resmi Açıklama Yapıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salı günü Cloudflare, hizmet ve ağ sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Birçok web sitesinde hatalara veya zaman aşımlarına neden olduğunu söyledi. Ayrıca, sorun Cloudflare ekibi tarafından belirlendi. Şu anda etkilenen hizmetleri geri yüklemek için bir düzeltme uyguluyor. Peki, bunun kripto paralarla ne alakası var? Cloudflare’in hizmet verdiği platformlar arasında ünlü Bitcoin borsaları yer alıyor. İşte detaylar…

Cloudflare sıkıntısı, kripto piyasasını etkiledi

Etkilenen hizmetler arasında büyük kripto web siteleri ve diğer popüler alışveriş, sosyal ve oyun platformları yer alıyor. Web sitelerinden bazıları, diğerleri arasında FTX, KuCoin, Coinbase, Amazon, Minecraft, Steam, Discord, Telegram, GitLab’ı içeriyor. Cloudflare ekibi, bu sabah 9.30 sularında, internet’in neredeyse yarısının web sitelerinde hata veya zaman aşımı yaşamasına neden olan kritik bir sorunu araştırıyor. Cloudflare, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Etkilenen bölgelerdeki sitelere ulaşmaya çalışanlar “500 Error” gözlemleyecek. Olay, ağımızdaki tüm veri hizmetlerini etkiliyor. Daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda sizi güncellemeye devam edeceğiz.

Milyarder Destekli Altcoin, Kesinti Yaşıyor: İşlemler Durdu!

Sabah saat 10 civarı Cloudflare, ekibin sorunu tespit ettiğini ve etkilenen hizmetleri geri yüklemek için bir düzeltme uyguladığını söyledi. Daha sonra ekip sonuçları izlemeye başladı. Cloudflare CTO’su John Graham-Cumming, kesintinin dünya çapında olmadığını, ancak birçok yerin etkilendiğini söyledi. Hizmetler yakında tekrar çevrim içi olacağından bahsetti.

Bitcoin borsalarında kesintiler görülmekte

FTX, KuCoin, Kraken, Coinbase, WazirX, eToro, CoinMarketCap, Coingecko, Nexo ve diğerleri dahil olmak üzere birçok kripto platformu etkilendi. Ayrıca 2K Games, League of Legends, Minecraft, Steam, Amazon Web Services, Discord, DoorDash, Gitlab, Shopify, Skype, UPS, Udemy, Canva, HubSpot, vb. gibi büyük web siteleri de etkilenenler arasındaydı. Çoğu web sitesi, performansın yanı sıra DDoS koruması ve güvenliği için Cloudflare kullanıyor. Ayrıca, IP’yi yaymak için DigitalOcean’ın DNS hizmetini kullanan platformlar da hizmet Cloudflare’a bağlı olduğundan sorunlarla karşılaşıyordu.

Bu 2 Altcoin Dev Ortaklıklar Duyurdu: Fiyatlar Pik Yaptı!

Sorunun üzerine Cloudflare’in resmi açıklamasının ardından FTX, OKEx, Bitfinex gibi kripto para borsalarının yöneticilerinden de açıklama geldi. Borsa yöneticileri sorunun Cloudflare’den kaynaklandığını açıkladı.  Cloudflare, bir hafta içinde ikinci kesintisini yaşadı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi 15 Haziran’da bir kesinti bazı bölgelerde aksamalara neden oldu. Discord, GitLab ve SaaS platformu OSlash, Shopify ve Canva dahil olmak üzere birçok hizmet Hindistan, Endonezya ve Doğu Avrupa’da ağ sorunlarıyla karşılaştı. Ayrıca daha önce, 2019’da da bir kesinti yaşanmıştı ve kripto para piyasası yine etkilenmişti. Coinbase ve CoinMarketCap yine etkilenenler arasındaydı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu Bitcoin Borsalarında Kesinti: Resmi Açıklama Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!