Binance CEO’sundan “Ses Getirecek” Bitcoin Tahmini Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve altcoin alanı, pek iç açıcı zamanlar geçirmiyor. Kripto analistlerinin ve Bitcoin misyonerlerinin bir dip tahmin etmeye çalıştığı bir zamanda, Binance CEO’su “CZ”, Bitcoin’in dibi hakkındaki fikrini ortaya attı. İşte detaylar…

Changpeng Zhao, Bitcoin (BTC)’in dip seviyesi için yorum yaptı

Changpeng Zhao’ya göre “Bitcoin öldü” manşetleri olduğunda herkes, Bitcoin’in (BTC) dibe vurduğuna inanıyor. “Bu nedenle, tarihsel olarak, böyle bir duygu varken BTC satın alan herkes en fazla kârı elde etti,” ifadelerini kullandı. BTC fiyatı, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yaklaşık yüzde 70 oranında düzeltme yaptı. Son zamanlarda, Fed’in faiz artırımı, DeFi çöküşü ve likidite krizi, BTC fiyatının 20.000 dolar seviyesinin altına düşmesine neden oldu.

Binance CEO’su “CZ” 20 Haziran’daki bir tweet’te, genel “Bitcoin öldü” hissi sırasında Bitcoin satın alan herkesin daha iyi yatırım getirisi sağladığını söyledi. Dahası, insanların Bitcoin (BTC)’in geri tepmesine yönelik umudunu yitirdiğinde gerçek dibin oluştuğuna dikkat çekti. CZ’ye göre bu seviyelerde Bitcoin, mükemmel bir dip satın alma fırsatıdır. CEO, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

 Tarihsel olarak konuşursak, her “Bitcoin öldü” manşetleri atıldığında BTC satın alsaydınız, iyi iş çıkarırdınız. Mantık: Umutlarını kaybettiklerinde, dibe batar.

Binance’te gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Ancak Binance CEO’su, gelecek için bunu veya herhangi bir stratejiyi önermediği konusunda da uyardı. Hatta, Bitcoin’in fiyatı 65.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğünde, birçok kişi Bitcoin balonunun patlayacağını düşündü. Tarihsel olarak 2011, 2013, 2017 ve 2021-22 yıllarında spekülatif balonlar yaşandı. 392 milyar dolarlık piyasa değeri ile BTC, şu anda, yüzde 4.4’lük bir yükseliş ile 20.562 dolardan işlem görüyor.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, hafta sonu 18.000 dolara kadar gerileyip birçok yatırımcıyı korkutmuştu. Öte yandan coin, son 7 günde yüzde 23.2 oranında değer kaybetmiş gibi görünüyor.  Bu sırada, kripto para piyasasının toplam değer, son 24 saatte yüzde 7 yükseldi ve 943 milyar dolar oldu.

Digital Currency Group da dahil olmak üzere birçok kripto yatırımcısı ve şirketi, düşüşte Bitcoin aldıklarını doğruladı. Kripto piyasası FUD’da olmaya devam ederken Binance, BNB Smart Chain (BEP20) Euler ağ yükseltmesi ve hard fork desteğini duyurdu. Yükseltmenin 22 Haziran saat 11’de başlaması; özellikler ve hata düzeltmeleri getirmesi planlanıyor. Binance, BNB Smart Chain (BEP20) ağında para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını bildirdi. Ancak, BNB Smart Chain (BEP20) ağındaki tokenların ticareti etkilenmeyecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance CEO’sundan “Ses Getirecek” Bitcoin Tahmini Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!