Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’den Kripto Krizi Hakkında Konuştu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’den kripto krizi hakkında konuştu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse kısa süre önce Twitter’daki en son kripto para krizine ağırlık verdi ve piyasanın yakın vadede “daralacağını” iddia etti.

Uzun vadede, Garlinghouse hala iyimser duruyor. Kripto para birimlerinin sonunda finansal sistemin “bütünsel bir parçası” olacağına inanıyor. En eski kripto şirketlerinden biri olan Ripple, Garlinghouse’a göre, deneyimli yöneticilere sahip, uzun vadeye odaklanmış ve şeffaf bir şekilde çalışarak ayı piyasası düşüşlerini atlattığını belirtti.
Birçok kripto para şirketi, çalışanları işe almayı bırakmış veya işten çıkarmaya başlamış olsa da, Ripple, “önemli” bir nakit rezervi sağlayarak kötü bir piyasada bile personeli artırabileceğini iddia ediyor.

Days like today are never what you hope to see, esp. in an industry w/ as much incredible talent as crypto. If you recently joined the industry and haven’t seen a downturn like this, know that this too shall pass (advice from someone who’s seen a few downturns over the years).

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) June 13, 2022

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’den Kripto Krizi Hakkında Konuştu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!