Rapor: ‘Dijital Para Birimi Önümüzdeki Dönemde Yasal Ödeme Aracı Olacak…’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya genelinde kripto benimsemesi çok daha hızlı bir şekilde büyüyor. Yeni veriler, beş Amerikan perakende kuruluşundan dördünün önümüzdeki beş yıl içinde dijital para birimi ödemeleri beklediğini öne sürdü.

Ayrıca tedarikçilerin hem sabit para hem de dijital para birimlerinde ödemeleri kabul edeceğine inanıyorlar. Önümüzdeki yıllarda Amerikan perakende pazarlarında kripto akışı için genel olarak yüksek bir beklenti var.

Yasal Teklif?

Dört büyük muhasebe firmasından biri olan Deloitte, “Traderlar kriptoya hazırlanıyor” başlıklı bir rapor yayınladı. Anket, geçen yıl 3 Aralık ile 16 Aralık tarihleri ​​arasında ABD perakende kuruluşlarında 2.000 üst düzey yöneticiyle anket yaptı.

Rakamlar sınırlı olsa da, bu anketin Aralık 2021’deki yükseliş piyasası sırasında yapıldığını bilmek önemlidir. Dijital para piyasası 2022’de BTC’nin 30.000 $’a düşmesi ve ETH’nin 1.800 $’ı elinde tutmakta zorlanması ile sıçramalar ve sınırlarla düştü. Ayrıca, daha önce Mayıs ayındaki Terra çöküşünden sonra stabilcoinlerin bu kadar parlak bir resepsiyon alması beklenmiyor.

“Ankete katılanların yaklaşık dörtte üçü, önümüzdeki 24 ay içinde kripto para veya sabit para ödemelerini kabul etmeyi planladığını bildirdi.”

Traderlar, dijital para birimi ödemelerini benimsemek için farklı motivasyonlar sergilediler. Gelişen teknoloji ile kripto para birimlerinin müşteri deneyimini iyileştireceğine inanıyorlar. Kripto paranın müşteri tabanını artıracağına ve markalarına “son teknoloji” kazandıracağına inanıyorlar.

Rapor: ‘Dijital Para Birimi Önümüzdeki Dönemde Yasal Ödeme Aracı Olacak…’ 4

Çoğu trader, dijital ödemeleri kabul eden kuruluşların rekabet avantajına sahip olduğu konusunda hemfikirdi. Ayrıca, dijital para birimlerinin, günlük satın alımlar için artan kullanımıyla önümüzdeki on yılda yasal ihale haline geleceğine inanıyorlardı.

kriptoRapor: ‘Dijital Para Birimi Önümüzdeki Dönemde Yasal Ödeme Aracı Olacak…’ 5

Haziran Ayında Altcoinler İçin Bir Rahatlama Var mı?

Bu arada, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük paralar, bir Santiment tweetine göre Haziran ayının ilk haftasında büyük bir hareket göstermedi. Çoğu altcoin bu hafta birkaç istisna dışında düşük performans gösterdi. Açıkça söylemek gerekirse, bu hafta kripto fiyat getirileri bir “karışık sonuç” gösteriyor. ADA ve LINK, bu hafta büyük getiriler kaydeden büyük altcoinler arasında iki anormallik.

Djed ve USDD’nin lansmanı ile bu hafta stabilcoinlerde de büyük bir artış oldu. USDC, sosyal hacminde %750 + artış kaydettikten sonra hafta boyunca öne çıkan bir tartışma konusu oldu.

kriptoRapor: ‘Dijital Para Birimi Önümüzdeki Dönemde Yasal Ödeme Aracı Olacak…’ 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
53

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Rapor: ‘Dijital Para Birimi Önümüzdeki Dönemde Yasal Ödeme Aracı Olacak…’
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!