Jack Dorsey ve Jay-Z, “Bitcoin Akademisi” için işbirliği kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsanevi New York hip-hop sanatçısı Jay-Z ve Cash App kurucusu Jack Dorsey, “eğitim güçtür” vizyonunu savunan “Bitcoin Akademisi” isimli eğitim programı başlattı.

New York City’deki Marcy Project toplu konut kompleksinin sakinleri için özel olarak sunulan proje, 22 Haziran’da başlayacak ve hem yüz yüze hem de çevrimiçi katılım seçenekleriyle 7 Eylül’e kadar sürecek. Ücretsiz eğitim programı, finansal bilgilere erişimi artırmak ve kapsayıcı fırsatları teşvik etmek için tasarlandı.

Black Bitcoin Milyarder’den Lamar Wilson ve Crypto Blockchain Plug’tan Najah J. Roberts’in eğitim vereceği programın ayrıntıları henüz net değil, ancak Bitcoin için gereklilik, fayda ve vizyonun yanı sıra genel finans literatürünü içeren konuların tümünün program kapsamında olması bekleniyor.

5 ila 17 yaş arası çocukların “Kripto Çocuklar Kampı”na katılması teşvik edilirken, yetişkin katılımcılara ise taşınabilir bir WiFi erişim noktası cihazı, bir yıllık sınırlı veri planı ve gerekirse bir akıllı telefon verilecek.

Mr @sc and I are funding The #Bitcoin Academy, a program for residents of Marcy Houses in Brooklyn New York where Jay grew up, designed in collaboration with @CryptoPlug3 and @BlkBTCBillions: https://t.co/hKfq1jqii7

— jack (@jack) June 9, 2022

Dorsey, Afrika’nın yanı sıra Orta ve Güney Amerika nüfusunun küçük bir bölümünü destekleyen Bitcoin girişimlerinin sonuçlarından ilham aldığını söyledi. Bitcoin’e yönelik olası kayırmacılık veya maksimalizm endişelerini gideren Dorsey, programın Bitcoin’in öğretilmesinden öte, “uzun vadeli düşünme, yerel ekonomiler ve özgüven” hakkındaki konulara geçmeyi hedeflediğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir: Jack Dorsey: Bitcoin, şeffalığı ve uzun vadeli düşünmeyi teşvik ediyor

Dorsey, Block ve Cash App genelinde kriptoyu öne çıkarma konusunda adımlar atarken CryptoPunk avatarıyla bütünleşen Jay-Z ise blockchainde sanatsal bağımsızlığa karşı duyduğu tutku ile biliniyor. İkili ayrıca Tidal isimli multi-milyon dolarlık bir müzik plak şirketinin ortak sahibi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Jack Dorsey ve Jay-Z, “Bitcoin Akademisi” için işbirliği kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!