Blockchain Veri Analizi Platformu Nansen, Google Cloud ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin birçok farklı alanda kendisini göstermesi ile beraber Blockchain veri analizi platformu Nansen‘den bir açıklama geldi. Nansen, kripto yatırımcılarına piyasa istihbaratına gerçek zamanlı erişim sağlamak için Google Cloud ile bir işbirliği anlaşması yaptı.

Nansen, Google Cloud ile El Sıkıştı

Accel ve GIC destekli şirket Nansen bugün yaptığı açıklamada, kripto yatırımcılarına piyasa istihbaratına gerçek zamanlı erişim sağlamak için Google Cloud ile el sıkıştığını duyurdu.

Nansen, verilerin piyasa yapıcılara, riskten korunma fonu yöneticilerine ve varlık yöneticilerine piyasa hareketlerini tahmin etmek, raporlar, ölçümler ve daha fazlasını oluşturmak için algoritmalarını eğitmelerinde yardımcı olacağını söyledi.

İlginizi çekebilir: Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık Suçlamalarını Reddetti

Nansen resmi Twitter hesabı üzerinden iş birliği ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Nansen, Google Cloud ile yeni kitlelere hizmet eden ürün gruplarının tanıtımını hızlandırmak, küresel büyümenin bir sonraki aşamasını güçlendirmek ve Web3 için kesin bilgi süper uygulaması olmak için çok yıllı bir işbirliği anlaşması yaptı.

Ayrıca Nansen, yatırımcılara farklı cüzdanlardaki portföylerinin kapsamlı bir görünümünü sağlamak için layer 1 protokolleriyle bağlantı kurmak için Google Cloud‘u kullanmayı planlıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Blockchain Veri Analizi Platformu Nansen, Google Cloud ile Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!