Yuga Labs’tan 200 ETH Değerinde NFT İtirafı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs’tan 200 ETH değerinde NFT İtirafı. Bored Ape NFT koleksiyonunun arkasındaki firma Yuga Labs, 200 ETH değerinde NFT‘nin çalındığını duyurdu.

Yuga Labs’e göre Bored Ape Yacht Club Discord sunucusu geçen gün saldırıya uğradı ve saldırgan NFT’de 200 ETH (kabaca 360.000 dolar) çaldı.

Saldırı, projenin topluluk yöneticisi Boris Vagner’in Discord hesabının çalınmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti ve saldırgan hem Bored Ape hem de Otherside Discord kanallarına kimlik avı saldırıları başlattı.

Saldırıyı ilk bildiren Twitter kullanıcısı NFTherder oldu. Çalınan NFT’lerin yanı sıra 145 ETH‘nin de çalındığı ve dört ayrı cüzdana aktarıldığı düşünülüyor.

🚨BAYC & OtherSide discords got compromised‼️

Seems because Community Manager @BorisVagner got his account breached, which let the scammers execute their phishing attack. Over 145E in was stolen

Proper permissions could prevent this pic.twitter.com/lCl2DfZQ0W

— OKHotshot (@NFTherder) June 4, 2022

Yuga Labs kısa bir süre sonra olayı incelediğini ve saldırının gerçekleştiğini duyurdu. NFTherder’ın tweetini 11 saat sonra bir şirket duyurusu izledi.

Yuga Labs, Discord saldırılarına yabancı değil. Mutant Ape Yat Kulübü #8662 NFT, 1 Nisan’daki ilk saldırıda çalınmıştı. Bored Ape’in Instagram ve Discord hesapları 25 Nisan’da hacklendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Yuga Labs’tan 200 ETH Değerinde NFT İtirafı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!