30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, yaklaşık iki ay içinde ilk haftalık yeşil mumunu işaretlemek ve böylece en uzun negatif çizgisini kırmak üzere.

Bitcoin 30.000 doların altında mücadele etmeye devam etse de, kripto para birimi aslında dokuz haftalık negatif haftalık çizgisini kırmaya yakın. Aynı zamanda, Solana ve Avalanche gibi bazı altcoinler bugün etkileyici toparlanmalar kaydetti.

Bitcoin, Haftalık Olumsuz Çizgiyi Durduracak mı?

Mart ayının sonunu takiben, BTC sadece 14 günde 10.000 dolardan fazla yükseldiğinde, varlık, daha sonra haftalık mumlar açısından en uzun geri dönüşü haline gelen şeye başladı.

Mayıs ayının başında Bitcoin, kırılmadan önceki 6 ardışık kırmızı mum rekorunu egale etti ve geçen hafta 9. sırasını kaydetti. Bu zaman dilimi içinde varlık, değerinden yaklaşık 20.000 dolar kaybetti ve bir buçuk yılın en düşük seviyesine düştü.

BTC geçen haftayı 29.250 dolardan (Bitstamp’ta) kapattı, bu noktada toparlandı ve hatta gün önce 32.000 doların üzerine çıktı. Ancak orada başarısız oldu ve şu an itibariyle 30.000 doların altına döndü. Bununla birlikte, hala 29.250 doların üzerinde birkaç yüz dolar, bu da negatif çizgiyi kırmanın eşiğinde olduğu anlamına geliyor.

Şu anda 30.000 dolara yakın oturmak, BTC’nin piyasa değerinin hala 565 milyar dolar civarında olduğu ve altcoinler üzerindeki hakimiyetinin %46’nın üzerinde olduğu anlamına geliyor.

30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor! 3

SOL ve AVAX Öncülük Ediyor

Altcoinler son zamanlarda BTC’nin performansını taklit etti ve Ethereum 2.000 dolardan 1.800 doların altına düştü. Şu an itibariyle, ikinci en büyük kripto, küçük bir günlük artışın ardından ikincisine yaklaştı. BNB dünkü ile benzer bir pozisyonda, 300 dolara yakın.

Cardano, Ripple ve TRON önemsiz günlük kazançlar görürken, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu küçük kayıplarla.

Solana ve Avalanche, daha büyük kapaklı alt grupların en iyi performans gösterenleridir. SOL bir günde %5 artışla neredeyse 40$’a yükselirken, AVAX %8’lik bir artışın ardından 25$’dan işlem görüyor.

Kripto piyasa değeri 1,2 trilyon doların biraz üzerinde oldukça sakin kaldı.

Bitcoin30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor! 4

30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor!
Bitcoin (BTC) Sahipleri Pozisyonlarından Çıkmadan Önce Bunu Bilmeliler!
AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!
Cardano, Yükseliş Tepkisinin Beklenebileceği Bu İki Güçlü Seviyeye Sahip…
Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için 30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!