AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

DeFi varlıkları oldukça yüksek bir birliktelikle işlem gördü, daha sakin bir ortam ve en iyi varlıklar arasında katalizör olaylarının eksikliği bu hafta sektörü süsledi. Ancak, bir platform gerçekten de diğerleri arasında göze çarpıyordu…

AAVE Protocol

En yeni ortaya çıkan DeFi kripto para birimlerinden biri olan AAVE, kullanıcıların kripto varlıklarını ödünç vermesine, ödünç almasına ve faiz kazanmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir borç verme sistemidir. AAVE protokolü, jetonun %97 oranında hızla yükselmesine neden olan en güçlü yükseltmeyi içeriyor ve böylece DeFi yeteneklerini güçlendiriyor. AAVE Platformunun V3’ü, platformda önemli değişiklikler getirdi.

Bu değişiklikler, zincirler arası işlemlerin etkinleştirilmesini ve daha yüksek borçlanma gücünün sağlanmasını içeriyordu. Protokolü korurken yeni varlıkların listelenmesi ve sistemdeki diğer birkaç yükseltme arasında gaz optimizasyonu bile. AAVE’nin protokolün V3’ünü başlatmasından sonraki performansı bir dönüş almış gibi görünüyor. Bakalım hangi taraf…

DeFi içinde kümülatif getiriler açısından, haftayı %13,3 kazançla kapatarak sektöre öncülük etti. İşte grafik gösterimi:

AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var! 2

Aslında belirteç, son 24 saat içinde en büyük 1.000 Ethereum ETH/USD cüzdanı tarafından en çok işlem gören kripto para birimi olarak ortaya çıktı. Ayrıca en çok satın alınan on token arasında dördüncü sırada yer aldı.

Kripto para birimi veri platformu WhaleStats’tan alınan verilere göre, token ayrıca 24 saatlik süre boyunca Ethereum balinaları tarafından en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasında ikinci sırada yer aldı.

JUST IN: $AAVE @AaveAave now on top 10 by trading volume among 1000 biggest #ETH whales in the last 24hrs 🐳

Peep the top 100 whales here: https://t.co/jFn1zIOq03

(and hodl $BBW to see data for the top 1000!)#AAVE #whalestats #babywhale #BBW pic.twitter.com/xy3s1ro9M4

— WhaleStats – BabyWhale ($BBW) (@WhaleStats) June 3, 2022

Bu anlatıyı desteklemek için, 3 Haziran itibariyle sahipler bile CoinMarketCap’e göre ani bir artış gördü. Basında, sayı 2 Haziran’dan itibaren önemli bir artış olarak kabul edilebilecek 111.554 olarak gerçekleşti.

Mağazada Daha Neler Var?

Token, en yüksek kümülatif getiri marjına rağmen yenildi. Yazma sırasında, AAVE 105 $ işaretiyle işlem gördüğü için yeni bir %2 düzeltme yaşadı. Ancak, burada başka bir anlatı var ve korkunç bir tane. AAVE’nin zincir üstü ölçümleri, övünecek hiçbir şey sergilemedi.

Ağda oluşturulan adreslerin sayısı, ağ büyümesinde %55’lik bir düşüş gördü. 29 Mart’ta 603 yeni adres oluşturulsa da yüksek. Ayrıca, 13 Mayıs’ta 446, ağın büyümesi önemli bir gelişme göstermedi.

Tokenin düşüş eğilimi göstermesinin nedenlerinden biri bu olabilir mi?

AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!
Cardano, Yükseliş Tepkisinin Beklenebileceği Bu İki Güçlü Seviyeye Sahip…
Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti!
3 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
Bitcoin 30 Bin Dolar Civarında Mücadele Ediyor Ama Dip Yakınlaşıyor mu?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!