Goldman Sachs türev ürünlerini FTX'e entegre etmeyi planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs, türev ürünlerinden bazılarını FTX.US kripto türev tekliflerine entegre etmeye çalışıyor.

ABD’nin önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs, türev ürünlerinden bazılarını FTX.US kripto türev tekliflerine entegre etmeye çalışıyor.

Goldman Sachs, FTX ile düzenlemeler ve halka açılmasına yardımcı olma konularını görüşüyor. Barron’s haberine göre banka, kendi türev araç ve hizmetlerinden faydalanarak, borsanın kripto türev tekliflerini büyütmeyi amaçlıyor.

Küresel kripto para borsası FTX’in ABD kuruluşu FTX.US, şu anda türev teklifleri için aracılık hizmetleri sunmayı planlıyor. Böylece kripto borsa, teminat ve marj gerekliliklerini “vadeli işlem komisyoncularına (FCM)” bağlı olmak yerine şirket içinde halledebilecek. FTX.US Başkanı Brett Harrison, şöyle açıkladı:

“Borsaya teknolojik olarka entegre olmak isteyen birçok FCM var. Bunlardan büyük olan bazılarının isimlerini muhtemelen biliyorsunuzdur.”

ABD Emtia Vadeli İşlemler Alım Satım Komisyonu (CFTC), kripto borsanın değişiklik talebine ilişkin kamu yorumu talep etti. CFTC, FTX’in tekliflerinin Goldman gibi büyük yatırım bankalarının tekeline yol açabileceği için incelenmesi gerektiğini düşünüyor.

Konuyla ilgili kaynaklara göre, Goldman Sachs türev hizmetlerinin entegrasyonuyla doğrudan vadeli işlem yapılabilecek, borsaya bir köprü olacak ve yeni müşteriler gelecek ve müşterilere ilave sermaye sunulacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Goldman Sachs türev ürünlerini FTX'e entegre etmeyi planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!