Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasadaki en popüler altcoinlerden biri olan (21,9 milyar dolarlık piyasa değerine bakılırsa) Cardano, Eylül 2021’den bu yana düşüş trendinde. Mart sonundaki ralli bu düşüş trendini kırmadı ve basın zamanında, daha yüksek zaman dilimi yapı hala düşüş eğilimindeydi.

Bununla birlikte, fiyat kasıtlı olarak 0,6 dolar direnç seviyesini aştığından, Mart ayı gibi bir ralli önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşebilir. Boğalar 0,57-0,59 dolar talep bölgesini savunabilir mi?

Cardano 12 Saatlik Tablo

Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor! 4

H12 grafiği, Cardano’nun hala düşüş trendinde olduğunu gösterdi. Bununla birlikte, fiyat iki hafta önce direnç olarak test edilen 0,6$ seviyesini aştığında düşüş piyasası yapısı kırıldı ve ardından fiyat 0,45$’a düşmeye devam etti.

Geçtiğimiz birkaç gündeki artış, yüksek işlem hacminde meydana geldi ve dahası, Nisan ayının başından beri sabit kalan iki Supertrend çizgisini çıkardı. Son iki ayın çoğu için bir satış sinyali göstermişlerdi, ancak 0,6 doları aşan itici hareket onları yükseliş eğilimine dönüştürdü.

RSI 69’da kaldı ve sapma görülmedi. AO, momentumun gerçekten de boğalar lehine değiştiğini göstermek için sıfır çizgisini geçtiğinden, çıkarım güçlü bir yükseliş momentumuydu.

Cardano 4 Saatlik Grafik

CardanoCardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor! 5

H4 grafiğinde, 0,61 ABD doları ve 0,488 ABD doları (noktalı beyaz) çizgiler, son iki hafta içinde Cardano için bir sonraki hamle hakkında fikir verecek bazı önemli çizgilerdir. Kısa bir süre için BTC 28,3 bin dolara düştüğünde, ADA 0,445 dolara düştü, ancak bu kısa vadeli ayı tuzağı, fiyatın hızla ters yönde olduğunu gördü.

0,61 dolar seviyesi, piyasa yapısını yükselişe geçirmek için dövüldü ve 0,5-0,55 dolar bölgesi net bir şekilde kırıldı. Son üç hafta içinde 0,6 dolar seviyesi önemliydi ve boğaların bu seviyeyi savunup savunamayacaklarını göreceğiz.

0,6-0,57 ABD Doları alanı küçük bir uzun pozisyona girmek için kullanılabilir, 0,55 ABD doları işareti uzun pozisyonlara eklenecek başka bir yerdir. Piyasa koşulları ve genel eğilim oldukça belirsiz olduğundan, risk %1’den daha azla sınırlı olmak üzere normalden daha küçük bir pozisyon alınabilir. Stop-loss, 0,488 $ işaretinin hemen altında ayarlanabilir.

CardanoCardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor! 6

H4 RSI ve Stokastik RSI stratosferikti ve önümüzdeki saatlerde 0,6 dolara gerileme gerçekleşebilir. Bir ADA uzun pozisyonuna girmek için bir sinyal, fiyatın 0,55 $ işaretinin üzerinde işlem görmeye devam etmesi koşuluyla, RSI’nin kendisinin seans kapanışında nötr 50’nin üzerinde olmasıyla birlikte Stokastik RSI’da yükseliş geçişi yapabilir.

OBV ayrıca 12 Mayıs’taki direnci geçerek yukarı doğru keskin bir yükseliş gördü ve bu da yükseliş kırılmasına izdiham verdi.

Çözüm

0,6 dolar ve 0,55 dolar seviyelerinde girilen uzun pozisyonların, pozisyon büyüklüğüne göre dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerekir. Fiyat hareketi ve göstergeler 0,7 dolara doğru bir hareket gösterdi ve 0,77 dolar beklenebilir. Koşulların sıralanması ve Bitcoin’in ADA boğalarının daha yüksek bir hamle yapmasına ikna etmek için 32 bin doları geçmesi gerekiyor.

ADA ve BTC’nin kuzeyde sadece birkaç yüzde puanlık bir dirençle karşı karşıya olduğu gerçeği göz önüne alındığında, bir ADA long’da risk altındaki sermaye %1’in altında sınırlanabilir.

Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor!
Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!
Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…
LUNA 2.0 %40 Fırladı, Binance’de İşlem Görmeye Başladı!
Bitcoin: Koparma Potansiyelini ve Yatırımcıların Bundan Nasıl Yararlanabileceğini Ortaya Çıkarmak

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!