Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum, Cardano, Solana ve Avalanche gibi büyük şirketler kanamaya devam ederken Bitcoin’in hakimiyeti artmaya devam ediyor.

Genel olarak kripto para piyasası için zor bir gün oldu. Toplam kapitalizasyon yaklaşık 40 milyar dolar azaldı ve bunun çoğu, altcoinlerin kan kaybetmesiydi.

Koşuda Bitcoin Hakimiyeti

Ara sıra, özellikle ayı piyasalarında, Bitcoin altcoinlerden daha iyi performans gösterme eğilimindedir. Bunun başlıca nedeni, tarihsel olarak değişken ve istikrarsız altcoinlere kıyasla çok daha fazla yatırımcı güvenine sahip yerleşik bir pazar lideri olmasıdır.

Bununla birlikte, Bitcoin’in hakimiyeti tüm kripto para piyasasına göre payını izleyen metrik yalnızca son 24 saat içinde %1 arttı ve geçen yıl Ekim ayından bu yana görülmeyen bir başka yüksek seviyeye ulaştı.

Bu arada, Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz gün yüzde birden biraz daha az düştü, 29.000 dolardan işlem gördü ve son düşüşlerden kurtulamadı.

Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü! 3

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, BTC fiyatı şu anda güçlü bir direnç görevi gören 200 günlük üstel hareketli ortalamanın altında kaldı.

Ethereum ve Cardano %5 Düştü

Altcoin piyasası özellikle titrek görünüyor ve Bitcoin’in artan hakimiyeti bunun açık bir işareti.

Her halükarda, kripto para birimi yalnızca son 24 saatte yaklaşık %5 kaybettiği için ETH’nin grafiği özellikle kasvetli görünüyor. ETH geçen Ekim’den bu yana Bitcoin karşısında en düşük noktasında işlem görüyor.

Ethereum Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü! 4

Bu yazının yazıldığı sırada piyasa, hala ağırlıklı olarak kırmızı renkte olmasına rağmen, kayıpların bir kısmını geri aldı.

Zor zamanlar geçiren bir diğer altcoin de Cardano’nun ADA’sı yine gün içinde yaklaşık %5 düştü. Solana, son 24 saatte Avalanche (AVAX) ile aynı şekilde yaklaşık %7 kaybetti. Genel olarak, altcoinlerin iyi bir görünümü yoktur ve en büyük kazanan %64,4 artışla XCN’dir, açık bir şekilde günümüz piyasa koşullarında bir sonraki en iyi performans gösteren ilk 100 varlık olan ETC ile karşılaştırıldığında aykırı bir değerdir.

Öte yandan, birkaç hafta önce ilerleme kaydeden kripto para birimi olan GMT’ye sahibiz. Şimdi günde %20 ve haftada neredeyse %40 düştü.

Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü!
Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir!
Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor!
Fantom’un 127 Milyon FTM Satışı Arasında Para Kazanma Fırsatı!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Kritik Bir Desteğin Altında Çöküyor, İşte Bir Sonraki Ayı Hedefi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto Piyasaları 40 Milyar Dolar Düşürdü, Ethereum ve Cardano %5 Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!