Google küresel Web3 ekibine lider arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, küresel Web3 pazarlama stratejilerini yönetmek için tam zamanlı bir aday arıyor.

Teknoloji devi Alphabet’in alt şirketi Google, 6 Mayıs’ta Google Cloud’da Web3 ekibinin kurulmasının ardından şimdi ise küresel Web3 pazarlama stratejilerini yönetmek için tam zamanlı bir aday arıyor.

Google Cloud birimi, şirketin iş ilanlarına göre birimin Web3 girişimleri konusunda farkındalık uyarmak ve ilgili ürünler için müşteri talebi yaratmak ile görevli olacak bir “Ürün Pazarlama Müdürü” arıyor.

new: Google Cloud is forming a Web3 product and engineering organization that will build services for developers. new job postings have appeared on Google’s internal Grow tool, Amit Zavery is telling employees in an email today https://t.co/sLC8VlqgBf

— Jordan Novet (@jordannovet) May 6, 2022

Google Cloud Başkan Yardımcısı Amit Zavery, Web3 ekibi kurulmadan önce çalışanlar ile paylaştığı e-postada Google Cloud’u Web3 geliştiricilerinin ilk tercihi yapma vizyonunu aktardı:

“Dünya hala Web3’ü benimsemenin ilk aşamalarında olsa da, şimdiden devasa potansiyel gösteren bir piyasa konumunda, ki birçok müşterimiz Web3 ve kriptoyla ilişkili teknolojilere verdiğimiz desteği artırmamızı istiyor.”

Yeni rolü üstlenecek adayın, pazarlama girişimlerini yönetmeye ek olarak yıllık Web3 planları oluşturması ve Web3 kitlesinin farklı kısımlarında farkındalığı artırması gerekecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Google küresel Web3 ekibine lider arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!