Do Kwon stablecoin UST'nin çöküşünün ardından meclise ifadeye çağrıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra ve UST’nin çöküşü kripto sektörünün önemli gündem maddelerinden biri oldu. Şimdi ise Güney Koreli muhafazakar parti, konuyla ilgili meclis oturumu düzenlenmesini talep etti.

Terra’nın (LUNA) algoritmik stablecoin’i UST ile beraber çöküşü, kripto sektörünün önemli gündem maddelerinden biri oldu. Şimdi ise Güney Koreli muhafazakar parti, konuyla ilgili meclis oturumu düzenlenmesini talep etti.

Korea’s conservative party requested to have a hearing about the Terra incident. The politician noted Korean exchanges each reacted differently to the crash. He wanted to invite both Do and the exchanges to learn more details. https://t.co/3ezNlTFzzP

— Doo | StableNode @Permisionless (@DooWanNam) May 17, 2022

Yerel haber ajanslarına göre Kore borsaları bu çöküşe farklı tepkiler verdi. Kore Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Siyasi İşler Komitesi ise Terraform Labs Kurucu Ortağı Do Kwon’u konuyla ilgili ifadeye çağırdı. Komite temsilcisi Yoon Chang-Hyeon, şöyle bir açıklamada bulundu:

“Borsaların bu çöküş sırasındaki tavrı bazı soru işaretleri yaratıyor. Coinone, Korbit ve Gopax 10 Mayıs’ta, Bithumb da 11 Mayıs’ta günlük al-satı durdurdu, Upbit ise 13 Mayıs’a kadar durdurmadı.”

Temsilci, düzenlemeler geciktikçe yatırımcıların zararının katlandığını ve yetkililerin yatırımcıların büyük zararlar ettiğini görürken, onları korumada çaresiz kaldıklarını belirtti.

“Terra CEO’su Kwon Do dahil ilgili tüm borsa yetkililerini, durumun nedeni ve yatırımcıları korumak için alınan önlemler konusunda Ulusal Meclis’ ifadeye çağırmalıyız.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Do Kwon stablecoin UST'nin çöküşünün ardından meclise ifadeye çağrıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!