FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ten Bitcoin Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ten bitcoin açıklaması. Bitcoin’in geleceği, en iyi kripto varlık ticaret platformlarından biri olan FTX‘in CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından tartışıldı.

Financial Times ile yaptığı röportajda Bankman-Fried, Bitcoin hakkında açıklamalar yaptı. Ölçek eksikliği ve güç tüketimi nedeniyle, Bitcoin‘in bir ödeme aracından ziyade bir değer deposu olacağını belirtti. Bitcoin’in gelecekte bir değer deposu olarak altınla rekabet edeceğini iddia etti.

To be clear I also said that it _does_ have potential as a store of value.

The BTC network can't sustain thousands/millions of TPS, although BTC can be xfered on lightning/L2s/etc. https://t.co/7ghQzz7eXa

— SBF (@SBF_FTX) May 16, 2022

Daha sonra CEO, Çinli blok zinciri gazetecisi Colin Wu’nun “bir değer deposu olma potansiyeline sahip olduğunu” belirttiğini belirten bir tweet’e atıfta bulunarak açıklamalarının medyada nasıl bildirildiğine tepki gösterdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ten Bitcoin Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!