Terra Blockchain Ağı Yeniden Aktif Hale Getirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra USD (UST) ve Terra (LUNA) kripto para birimlerinin arkasındaki şirket olan Terraform, geçtiğimiz saatlerde güvenlik nedeniyle ağın kapatıldığını açıklamıştı. Yapılan açıklama ile ağ yeniden aktif hale getirildi.

Terra Blockchain Ağı Aktif Edildi

Terra blockchain ağı, Terra USD (UST) ve Terra (LUNA) kripto para birimlerinin değer kayıpları sonrasında güvenlik gerekçesiyle kapatılmıştı. Pek çok kişi Terra blockchain ağının açılıp açılmayacağını merak ediyordu. Terra blockchain ağını kullananların uzun bir süre varlıklarını hareket ettirememişti. Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Terra doğrulayıcıları, şiddetli $LUNA enflasyonunun ve önemli ölçüde azaltılmış saldırı maliyetinin ardından yönetişim saldırılarını önlemek için Terra zincirini durdurmaya karar verdi” ifadesini kullanmıştı. Her iki kripto para biriminin de yaratıcısı olan Do Kwon, durumu düzeltme umuduyla dün bir plan açıklamıştı.

İlginizi çekebilir: Son Dakika! Terra Blockchain Ağı Güvenlik Gerekçesiyle Durduruldu

Ağda yapılan güncellemeler sonrasında, ağ yeniden aktif hale getirildi. Aşırı UST arzının önemli bir bölümünün bir kerede ortadan kaldırılması için adımların atılacağı yeni süreçte Terra’ya göre 1 milyardan fazla UST şu anda Topluluk Havuzu’nda yer alıyor ve yakılmayı bekleniyor. Son olarak GameStop olayı ile adını duyduğumuz WallStreetBets, LUNA’nın düşmemesi için destek vereceğini açıklamıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Terra Blockchain Ağı Yeniden Aktif Hale Getirildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!