Cardano, Dogecoin, Shiba Inu Fiyat Analizi: 12 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam eden kan banyosundan sonra, küresel piyasa değeri, basın zamanında 1,25 trilyon dolara kadar düştü. Sonuç olarak, Cardano, Dogecoin ve Shiba Inu, 4 saatlik teknik verileri aşırı satım okumalarını parlatırken, birkaç aylık yeni dip seviyeleri buldu.

Yükselen satış hissini durdurmak için pazarın, daha fazla düşüşü önlemek için alım hacimlerini artırmanın yanı sıra HODLer’larını koruması gerekiyordu.

Cardano (ADA) Analiz

Cardano, Dogecoin, Shiba Inu Fiyat Analizi: 12 Mayıs 4

Ayılar, 20 EMA’da (kırmızı) yenilenmiş satış baskısı bulmaya devam ettikten sonra, ADA çöküş aşamasını uzattı ve 0,4 dolarlık taban çizgisine doğru düştü. Bu düşüş, sadece geçen hafta %55,5’lik bir geri çekilmeyi gerektirdi.

11 Mayıs’taki satış, ADA’yı 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine çeken bir dizi düşüş eğilimi gösteren mum çubuklarını uyandırdı. Satıcılar mevcut trendin büyük kontrolünü üstlenirken, boğaların korku hissini kendi lehlerine değiştirmek için hala uzun bir yolu var.

RSI, son iki gündür dik bir düşüş trendinde. Sürekli olarak daha taze gerekçeler bulduktan sonra, endeks, basın zamanında rekor düşük seviyesine düştü. Ancak  CMF’nin -30 seviyesine yaklaşmasıyla birlikte, alıcılar genel görünümü değiştirmek için alım hacimlerini önemli ölçüde artırmak zorunda kaldılar. Bununla birlikte, son dipleri, fiyat hareketiyle bir yükseliş farklılığı ortaya çıkardı.

Dogecoin (DOGE) Analiz

analizCardano, Dogecoin, Shiba Inu Fiyat Analizi: 12 Mayıs 5

Piyasa genelinde devam eden satışların ardından, DOGE’nin dikdörtgen dibi (beyaz) kırıldığı için satıcılar grafikte güçlü bir çekiş yarattı. Mem madeni para, basın zamanında 13 ayın en düşük seviyesine düştüğü için son üç günde yaklaşık %45’lik bir düşüş gördü.

 Oldukça kolay bir şekilde, bu ralli, güneye giden EMA şeritlerinin alt yolunu çekti. 0,8 dolarlık direnç, boğaların EMA şeritlerinin bağlarını fethetmesi ve bunlara meydan okuması için kritik öneme sahip.

RSI, 42 işaretini test ettikten sonra bir dönüş yaptı ve aşırı satım bölgesine geri döndü. 13-14 aralığı desteğinden bir geri dönüş, mevcut ağırlaştırılmış satış durumunu durdurabilir. Ayrıca MACD hatları, güneye bakan yolculuğundan vazgeçmeyi reddederken güçlü satış ivmesini yineledi. 

Shiba Inu (SHIB) Analiz

analizCardano, Dogecoin, Shiba Inu Fiyat Analizi: 12 Mayıs 6

Kısalık olması için SHIB fiyatının 1000 ile çarpıldığını lütfen unutmayın.

0.0249 $’dan düşüşte, SHIB satıcıları meme jetonunu 0,00872 $ işaretine doğru yönlendirirken gözle görülür şekilde ön ayak oldular. Geçen hafta meme tokeni %60’ın üzerinde bir kayıp gördü. Bu düşüş, tasfiyeler ağırlaştıkça Bollinger Bantlarının  alt bandının sınırlarını genişletmeye devam etti.

Rakiplerine benzer şekilde, RSI aşırı satım bölgesinde derinlere açılmaya devam etti. Son iki gündeki yüksek dip seviyelerinden sonra, endeks fiyatla birlikte yükseliş eğilimine girdi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano, Dogecoin, Shiba Inu Fiyat Analizi: 12 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!