Ethereum, Toparlanmasını Güçlendirmek İçin NFT Pazarından Yeterince Destek Alacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Mayıs’ta Ethereum, özellikle son beş gündeki yoğun düşüş performansının ardından potansiyel yükseliş toparlanması belirtileri gösterdi. İnkar edilemez bir şekilde, FUD’nin sabit yüksek seviyeleri ile piyasa hala kancadan kurtulmuş değil.

Bu amaçla, ETH 2.308 dolardan işlem görüyordu, bu analiz sırasında %3.72 daha düştü. Bununla birlikte, Instagram aracılığıyla NFT büyümesi, ETH sahipleri için iyi haberlere sahip olabilir.

Eskiden Facebook olarak bilinen Meta’nın, NFT desteğini Instagram’a entegre etmeyi planladığı bildiriliyor. Entegrasyon, Ethereum, Flow, Solana ve Polygon dahil olmak üzere birden fazla blok zinciri ağını destekleyecektir.

NFT’ler ve ETH’nin…

NFT’ler şimdiye kadar Ethereum ağının büyümesine ve faydasına önemli katkılarda bulundu. Bu arada Instagram, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biridir. Ethereum NFT’leri için destek, muhtemelen Ethereum ağında bir NFT hacmi dalgasına yol açacak ve potansiyel olarak ETH talebini artıracaktır.

Belki de böyle bir sonuç daha fazla yükselişe katkıda bulunabilir. Özellikle, 9 Mayıs’ta Ethereum 2.225 $ ‘dan 2.378 $’ a geri döndü. 10 Mayıs’ta yeşil bir mum şeklindeki küçücük umudun, 11 Mayıs’ta ayılar tarafından geçersiz kılındığını belirtmekte fayda var.

Ethereum, Toparlanmasını Güçlendirmek İçin NFT Pazarından Yeterince Destek Alacak mı? 3

ETH’nin RSI’si 30 işaretinin yakınında tutuluyor, bu da tokenin açıkça aşırı satım bölgesinde olduğunu gösteriyor. Aslında, token, MFI tarafından belirtildiği gibi bir miktar birikim yaşadı. 10 Mayıs’tan 11 Mayıs’a kadar hacimdeki keskin düşüş yatırımcılar için endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

Ayrıca, piyasa, önümüzdeki birkaç gün içinde devam eden satışlara dönüşebilecek yoğun bir FUD durumunda. Bazı analistler, ETH’nin daha fazla dezavantajı güvence altına alma olasılığının hala olduğunu düşünüyor.

Düşük Ethereum Fiyatlarının NFT Piyasası Üzerindeki Etkisi

ETH’nin devam eden düşük fiyatları, NFT işlemleri için daha düşük gaz ücretlerine çevrildi. Santiment’teki ‘Kullanılan Gaz’ metriği, kullanılan gazda keskin bir düşüş ortaya çıkardı ve son dört haftaya göre en düşük seviyede.

Ancak, NFT ticaret hacimleri de devam eden düşüş koşulları nedeniyle aylık en düşük seviyelerine geriledi.

ethereumEthereum, Toparlanmasını Güçlendirmek İçin NFT Pazarından Yeterince Destek Alacak mı? 4

Yukarıda belirtilen bilgi ve veri kümeleri göz önüne alındığında, NFT’ler tek başına ETH tokenini yükseliş yörüngesinde tutmak için yeterli satın alma baskısı sağlamayabilir. Buna rağmen, genel ETH talebine katkıda bulunurlar ve muhtemelen yükseliş piyasası koşullarında daha fazla yükselişe katkıda bulunurlar.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum, Toparlanmasını Güçlendirmek İçin NFT Pazarından Yeterince Destek Alacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!