Bitcoin Bu Tarihte Dibe Vuracak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto stratejisti, piyasalar derin düşüşler yaşarken lider kripto Bitcoin (BTC)’nin bir kez daha yükselmesi için bir fiyat tabanı ve gerçekçi bir zaman çizelgesi belirliyor.

Analist Bitcoin için yol haritasını paylaştı

Kriptokoin.com haberlerinde de analizlerine yer verdiğimiz Inmortal takma adlı kripto para analisti, 155.300 Twitter takipçisine, lider kripto Bitcoin (BTC)’nin geçen haftaki en son %25’lik kapitülasyonunun ardından, önde gelen dijital varlığın 25.000 ile 30.000 dolar arasında sağlam durmasını beklediğini söylüyor. Analist, bir grafikle, Bitcoin’in izleyeceğini tahmin ettiği rotayı paylaşıyor:

Bence böyle olacak.

Kaynak: Inmortal  / Twitter

Deneyimli analist, Bitcoin’in mevcut piyasa döngüsünün sadece yaklaşık yarısında olduğunu gösteren bir grafik paylaşırken yatırımcıları sabırlı olmaları konusunda uyarıyor. Inmortal, takipçileri için şu açıklamayı yapıyor:

Önceki döngülerde dibi bulmak yaklaşık 400 gün sürdü. Mevcut döngüde, zirveden bu yana 178 gün geçti. Yani bu döngü benzerse, yolun yarısındayız.

BitcoinKaynak: Inmortal  / Twitter

Popüler kripto analisti Inmortal, analizini Bitcoin (BTC)’nin 2022 fiyatını, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yükselmesinden önce geçen yılın ilkbahar ve yaz başındaki fiyatla karşılaştırarak sonlandırıyor. Analiste göre, mevcut aşağı yönlü grafik şekli 2021’inkiyle aynı. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

3D’de sadece küçük bir sapma var.

BitcoinKaynak: Inmortal  / Twitter

BTC fiyat performansı

Bugün yatırımcıların odaklandığı ABD enflasyon verileri açıklandı ve rakamlar beklentilerin üzerinde geldi. Bu durum Fed’in daha da şahinleşebileceğine dair bir işaret olarak algılandığı için riskli varlıklar satılmaya başladı. Tabi ki bundan en fazla etkilenen piyasa kripto para piyasası oldu. Lider kripto Bitcoin, haftanın başındaki düşüşünü derinleştirdi ve 30 bin doların altına sarktı.

CoinMarketCap verilene göre Bitcoin, yazının yazıldığı sıralarda son 24 saat içinde %5,33 kayıpla 29.700 dolardan işlem görüyordu. Mevcut durumda BTC, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %57 uzaklaşmış bulunuyor.

BTCBitcoin 7 günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Bu Tarihte Dibe Vuracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!