SHIB Rollercoaster Günlük %25’lik Düşüşün Ardından Devam Ediyor, Sırada Ne Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, bu yıl kripto piyasalarında en volatil günlerden biriydi ve SHIB bugün bu kayıpların çoğunu kurtarmak için %25’in üzerinde düştü.

Temel Destek seviyesi: 0,0000013 ABD doları

Anahtar Direnç seviyesi: 0,0000017 ABD doları

SHIB dün piyasa paniği sırasında sert bir düşüş yaşadı ve fiyat bir günde %26 düştü. Bu, şu anda direnç görevi gören 0,000017 dolarlık destek kaybıyla tetiklendi. Bu süreçte SHIB, 0.000013 $ seviyesinde bir miktar rahatlama buldu.

SHIB Rollercoaster Günlük %25’lik Düşüşün Ardından Devam Ediyor, Sırada Ne Var? 3

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi : Hacim dün çökme sırasında patladı ve yüksekliğini koruyor. Bu hafta daha fazla oynaklığa hazırlıklı olmak en iyisi.

RSI : Günlük RSI 21 noktada aşırı satım bölgesine düştü ve şimdi 38’e sıçradı. 50 puana ulaşana veya yükseliş eğilimi gösterene kadar pozitif olmak zor.

MACD : Günlük MACD düşüş eğiliminde ve histogram dün daha düşük bir düşüş kaydetti. Bu devam ettiği sürece, önyargı düşüş eğilimini sürdürecek.

shib

SHIB Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

Bu son sıçrama etkileyici olsa da, SHIB’nin herhangi bir olası toparlanmayı sürdürmek için kilit direnci kırması ve daha yükseğe çıkması gerekiyor. 0.000017 doların üzerine ve ardından 0.000020 doların üzerine çıkabilirse, görünüm önemli ölçüde iyileşecektir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
SHIB Rollercoaster Günlük %25’lik Düşüşün Ardından Devam Ediyor, Sırada Ne Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!