BTC Fiyatı 30 Bin’in Altına Düştüğü için Bitcoin Arzının Neredeyse %47’si Zararda!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veriler, Bitcoin arzının neredeyse %47’sinin kayıpta olduğunu gösteriyor, bu birikim için tarihsel olarak iyi bir zaman.

Bitcoin Akıbeti

Bitcoin’in fiyatı, Temmuz 2021’den bu yana ilk kez dün (Binance’de) 30 bin doların altına düştü. 29.730 doların en düşük seviyesine ulaştı.

Popüler analitik kaynağından elde edilen veriler, BTC arzının %46,8’inin kayıp olduğunu ortaya koyuyor. Bu, yatırımcıların daha yüksek bir fiyata satın aldığı anlamına gelir.

BTC Fiyatı 30 Bin’in Altına Düştüğü için Bitcoin Arzının Neredeyse %47’si Zararda! 3

Bu, BTC fiyatının Temmuz 2021’den bu yana (Binance’de) ilk kez 30 bin doların altına düşmesiyle oldu.İlginç bir şekilde fiyat, MicroStrategy’nin BTC’si için ortalama satın alma maliyetinin de altına düştü ve bu yazının yazıldığı sırada jeton başına 30.700 dolar seviyesinde bulunuyor.Bitcoin’in en sesli savunucularından biri olan Michael Saylor’un öncülük ettiği şirket, bu fiyattan toplam 129.218 BTC satın aldı.Veriler, bunun geçmişte birkaç kez gerçekleştiğini, en yakın zamanda Mart 2020’de meydana gelen Covid-19 kazasında gerçekleştiğini ve her durumda iyi birikim fırsatlarını temsil ettiğini gösteriyor.

bitcoin BTC Fiyatı 30 Bin’in Altına Düştüğü için Bitcoin Arzının Neredeyse %47’si Zararda! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BTC Fiyatı 30 Bin’in Altına Düştüğü için Bitcoin Arzının Neredeyse %47’si Zararda!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!