OpensSea Discord Sunucusu Hacklendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpensSea discord sunucusu hacklendi. Önde gelen NFT pazarı OpenSea’nin Discord hizmeti ele geçirildi.

Kullanıcılar, OpenSea’nin Discord hizmetinin saldırıya uğradığını ve dolandırıcılık amacıyla kullanıldığını iddia ediyor. Twitter’daki bir mesajda OpenSea Destek, sorunu incelediklerini ve kullanıcılara Discord‘daki hiçbir bağlantıya tıklamamalarını tavsiye etti.

We are currently investigating a potential vulnerability in our Discord, please do not click on any links in the Discord.

— OpenSea Support (@opensea_support) May 6, 2022

Kullanıcılar tarafından sağlanan ekran görüntülerine göre, hack, YouTube ile çalıştığı iddia edilen sahte bir NFT para basma olayını popüler hale getirmek için yapıldı. Üyeler, URL’sinde YouTube kelimesini içeren bir siteye yönlendirildi, ancak YouTube’un asıl sitesine değil. Olay, güvenlik firması PeckShield tarafından kimlik avı dolandırıcılığı olarak sınıflandırıldı. Suçlayıcı mesaj, daha sonra OpenSea ekibi tarafından gizlenen duyuru kanalında yayınlandı. Saldırının mali tablosu henüz bilinmiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
OpensSea Discord Sunucusu Hacklendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!