6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) Analiz

Geçtiğimiz hafta ETH, fiyatın 3.000 dolarlık dirence doğru yükselmesiyle yüksek oynaklık yaşadı ve Perşembe günü kritik destek olan 2.720 dolardan sert bir şekilde geri çevrildi. Genel olarak, ETH son yedi gün içinde değerinin %7,3’ünü kaybetti.

Piyasa hissiyatı düşüş eğilimini koruyor ve ETH’nin önünde zor bir hafta var, özellikle fiyat şimdi yakında satıcılardan büyük baskı altına alınacak olan kilit destek üzerinde bulunduğundan. Başarısız olursa, ETH’nin fiyatı 2.500 dolara düşebilir.

Görünüm karamsar ve günlük zaman dilimi ve üzerindeki göstergeler düşüş gösteriyor. Örneğin, MACD hareketli ortalamaları düştükçe genişliyor, bu da artan satış ivmesinin bir işareti. Öte yandan, RSI aşırı satım alanına 30 puanın altında (şu anda 42’de) ulaşana kadar bolca alana sahip. Bu bağlamda, yükselişe geçmek zor.

6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu 6

Ripple (XRP) Analiz

XRP’nin 0,65 $’daki kilit dirençten ayrılmaya yönelik değerli bir girişimine rağmen, piyasa geri döndü ve 0,58 $’lık desteğe sahip mevcut aralığa geri döndü. Bu son ret, XRP’nin fiyatını düşürdü ve son yedi günü %7’lik bir kayıpla kapattı.

Göstergeler ETH’ye kıyasla daha umut verici görünüyor çünkü XRP’nin fiyatı, en azından yakın vadede, kilit destek 30 Nisan’da ilk test edildiğinde dibe vurmuş gibi görünüyor. O zamandan beri momentum değişti ve XRP mevcut aralığında konsolide olabilir.

İleriye baktığımızda, XRP’nin fiyatının neredeyse %40 düştüğü Nisan ayındaki çok zor bir ayın ardından satış baskısının azaldığı göründüğü için, piyasa hissiyatı düzelirse kripto para biriminin sonunda aralığından çıkmak için iyi bir şansı var.

Analiz6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu 7

Cardano (ADA) Analiz

ETH volatil olsaydı, Cardano bunu geçen hafta bir sonraki seviyeye taşıdı. Geçen Çarşamba ve Perşembe arasında fiyat neredeyse %20 arttı ve düştü. Bu oynaklığa rağmen, kripto para birimi, direnç tarafından 0,85 dolardan reddedildikten sonra yedi gün öncesine kıyasla değerinin yalnızca %5’ini kaybetti.

ADA’nın fiyatı kazancının çoğunu kaybetse bile, göstergeler bazı yükseliş sinyalleri veriyor. Günlük MACD, geçtiğimiz Çarşamba günü bir yükseliş geçişi yaptı ve fiyat, 0.75$’da bulunan kilit desteğe geri dönse bile bu, bugüne kadar korundu.

Geleceğe bakıldığında, ADA kilit desteğin üzerinde kalabildiği sürece, fiyat hareketi ve göstergelere dayalı olarak görünüm biraz olumlu. Piyasa momentumu bir günden diğerine değişebileceğinden, önümüzdeki hafta temkinli olmak en iyisidir.

Analiz6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu 8

Tron (TRX) Analiz

Tron, geçtiğimiz haftalarda Terra’nın UST & Luna modeline dayanan USDD adlı yeni stablecoin’inin duyurulmasıyla ön plana çıktı. Bu, TRX’in ana direnci 0,073 dolardan (şu anda destek görevi görüyor) kırmasından sonraki yedi gün içinde %22.2’lik bir fiyat artışına yol açtı.

Tron’un yeni direnci 0.093 $ olarak bulundu ve göstergeler geçen hafta yükselişe geçti. MACD pozitif tarafa geçti ve alım baskısı yüksek hacimle artıyor.

Bu yükseliş momentumu, özellikle ayı piyasası sırasında iyi pasif getirilere sahip stablecoin’lere olan talep yüksek olduğu için devam edecek gibi görünüyor. USDD, sürdürülebilir olması durumunda onu piyasanın en iyilerinden biri yapacak %30 APR vaat ediyor.

Analiz6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu 9

Shiba Inu (SHIB) Analiz

SHIB, fiyatın 0,000020 dolardan kilit destekten uzaklaşamamasıyla birlikte zor bir hafta daha geçirdi. Temel destek seviyesini ne kadar uzun süre test ederse, arıza olasılığı o kadar yüksek olur. Genel olarak, kripto para birimi son yedi gün içinde değerlemesinin neredeyse %14’ünü kaybetti.

SHIB için görünüm aşağı yönlü ve alıcılar kilit desteği savunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundalar, aksi takdirde SHIB için bir sonraki destek 0.000017 dolardan bulunacak. 0,000028 dolardaki kilit direnç çok uzakta ve fiyat muhtemelen yakın zamanda bu seviyeleri tekrar görmeyecek.

İleriye bakıldığında, SHIB sahiplerinin en iyisini umarken en kötüye hazırlanmaları gerekir. Piyasa hissiyatı tekrar yükselişe geçmezse, SHIB’nin mevcut desteğinin üzerinde nasıl kalabileceğini görmek çok zor.

Analiz6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu 10

6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…
Bitcoin, 37 Bin Doların Altında, 2.5 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü: Bir Saatte 100 Milyon Doların Üzerinde Tasfiye Edildi
LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için 6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!